Цветан Цветанов: Как е изтекла информацията за Христо Бисеров и защо са направени тези ходове?

Как е изтекла информацията за Христо Бисеров, защо главният прокурор е информиран по-късно, и защо са направени тези ходове? Това каза пред журналисти в парламента заместник-председателят на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Дали това не е основание за осуетяването на едно бъдещо разследване, което да бъде с много по-сериозни последствия, истината за всичко, което се е случило в последните години и заеманите позиции от Христо Бисеров - каза Цветанов.
„От всичко, което се случи в последните дни, възникват много въпроси. Защо, по всичко, което се развива, ДАНС е информирала ръководството на ДПС, за да се стигне до взимането на това политическо решение за напускането на Христо Бисеров от политиката? Защото ДАНС е разполагала с тази информация в последните няколко дни и първото, което трябваше направи, е да информира главния прокурор”, посочи Цветанов. „От това, което главният прокурор каза вчера, той е информиран предишния ден, а Христо Бисеров взе своето решение преди 4 - 5 дни”, добави той.
На въпрос - дали е имало информация за сигнали срещу Христо Бисеров преди около година, Цветанов каза, че не би потвърдил.

Станете почитател на Класа