Корнелия Нинова скочи на студентите

Кабинетът ще устои на окупацията на студентите. Това заяви депутатът от Коалиция за България и председател на парламентарната комисия за социална политика Корнелия Нинова в "Денят започва" по БНТ. "Защо тези хора не искат да говорим за образование, а поставят само политически искания. За догодина има 100 млн. лева да образование и ще се кандидатства с проекти. Не приемам политическите искания на студентите. Макар и под заграждения, което не е приятно, си вършим си работата добре", заяви Нинова.

Според нея за следващата година потреблението ще се увеличи с 12 млрд. лв., които ще бъдат дадени като увеличение на майчински, детски и други социални плащания. Няма да се забранява хипермаркетите да работят през уикенда, защото това не е сериозно и нищо няма да промени.

"Готвим промяна в закона за защита на конкуренцията. Според нас там има драстични нарушения. Веригите поставят условия на производителите. Ще забраним на офшорни фирми да участват в приватизации и концесии. След бюджета това е най-важния пакет за антимонополното законодателство", разкри депутатът. Тя обясни, че за следващата година се предвижда да има приемни семейства за възрастни хора, така както има за изоставени деца. /БЛИЦ

Станете почитател на Класа