Атака изгони екип на телевизия "Скат"

Близостта на екип на ТВ Скат до стаите на Атака ядоса националистите. Екипът на Скат причакваше лидера на атакистите Волен Сидеров за коментар. Това подразни съпартийците му, които вдигнаха скандал на част от екипа на пресцентъра на НС.

Припомняме, вчера пък собственикът на Скат Валери Симеонов прибягна до услугите на полицията, за да се освободи от репортерите на тв Алфа.

Депутатът от Атака Димитър Димов се заяде, че шефът на парламентарния пресцентър Христо Краевски не идвал. Откъде идва шефът ви, извикайте го веднага, 4 месеца се занимаваме с това, от други медии не сме се оплакали, ядоса се националистът. Служителят на пресцентъра се опита да го успокои, че Краевски идва да чуе оплакванията на националистите от екипа на ТВ Скат.

Това обаче не успокои Димов и депутатът продължи разправията: „Или си свършете работата, или се махайте от тука, махайте се".

Някои медии се опитаха да обяснят на народния представител, че има свобода на словото и всички медии имат право на достъп до сградата на НС, за да отразяват работата на законодателния орган.

Станете почитател на Класа