Лиляна Павлова очерта пет приоритета на ГЕРБ във Варна

Пет важни приоритета в работата си за Варна очерта водачът на местната листа на ГЕРБ за парламентарните избори Лиляна Павлова. Ако получат доверието на избирателя, от партията ще положат усилия основно за възстановяване и утвърждаване на имиджа на града. Павлова обеща да се довърши магистрала „Хемус“, преустройство на целия пристанищен комплекс, осигуряване на средства за подобряване на инфраструктурата, развиване на медицината, предаде Дарик.

Павлова подчерта, че е съпричастна към развитието на Варна и нейните проблеми. Тя посочи, че от ГЕРБ са постигнали много, но не скри, че са допускали и грешки, включително и в морската столица. На базата на техния анализ от партията са начертали ясна визия как да продължат напред и по правилния начин.

Според водача на варненската листа на ГЕРБ е опасно заливането на избирателите с националистически и крайно леви идеи. „Ние не сме чудотворци. Няма да обещаваме чудеса“, каза Павлова и обясни, че от партията са реалисти и не дават голи обещания.
Лиляна Павлова припомни, че за следващия програмен период за България са договорени 32 милиарда лева европари, които могат да бъдат инвестирани в инфраструктурата, в борбата с младежката безработица. В предизборната програма на ГЕРБ не е пренебрегната нито една област, заяви тя и подчерта, че партията няма да толерира кампания на компроматите.

30 са кандидатите на ГЕРБ във варненската листа на партията, 10 от които дами. Сред тях има юристи, икономисти, мениджъри, лекари, спортисти. 7 души са от гражданската квота.

Около 60 протестиращи окупираха сградата на Драматичния театър, където от ГЕРБ представяха кандидатите си за депутати от Варна. Няколко от недоволните варненци дори успяха да проникнат вътре, откъдето бяха изблъскани от полиция.

Протестиращите видяха в намесата полицейско насилие и заплашиха, че ще съботират предизборните прояви на всички политически сили. Членове на ГЕРБ бяха освиркани при напускане на сградата от множеството, което скандираше "мафия" и "еничари".

Станете почитател на Класа