Посещението на Берлускони блокира центъра на София

София /КРОСС/ Във връзка с официалното посещение на Н.Пр.Силвио Берлускони и откриването на статуята на Джузепе Гарибалди на едноименния площад в София, от Столична община съобщиха, че се забранява престоя и паркирането на пътни превозни средства съответно:


От 18.00 часа на 12 юни 2010г. до 13.00 часа на 13 юни 2010г.
по ул."Княз Алексанъдър I" между площад Княз Александър Първи и ул."Граф Игнатиев"; по ул. "Иван Денкоглу" между ул."Граф Игнатиев" и ул."Христо Белчев"; ул."Ангел Кънчев" между ул."Солунска" и ул."Иван Денкоглу"; по ул."Солунска" между ул."Ангел Кънчев" и ул."Граф Игнатиев".

Престоят и паркирането се забранява и от 7.00 часа на 13 юни 2010г. до приключване на мероприятието на моста пред Националния стадион "Васил Левски" и по ул."Уйлям Гладстоун" между ул."Хан Крум" и площад "Славейков".

От 11.00 часа на 13 юни до приключване на мероприятието се забранява влизането в двете посоки на пътни превозни средства по ул."Княз Александър Първи" между площад Княз Александър Първи и ул."Граф Игнатиев", ул. "Денкоглу" между ул."Граф Игнатиев" и ул."Христо Белчев"; ул."Ангел Кънчев" между ул."Солунска" и ул." Иван Денкоглу"; ул."Граф Игнатиев" между ул."Солунска" и бул."Витоша" и по ул. "Уйлям Гладстоун" между ул."Хан Крум" и площад "Славейков".

От 9.00 часа на 13 юни 2010г. до приключване на мероприятието се закриват трамвайните спирки на площад Гарибалди.
Трамвайна линия №12 от 9.00 часа на 13 юни 2010г. до приключване на мероприятието, ще се движи до Съдебната палата.

От 11.00 часа на 13 юни до приключване на мероприятието по разпореждане на главния диспечър ще се промени частично маршрута на трамвайни линии №№ 10 и 18 съответно: от ул."Алабин", обратен завой на трамвайното колело зад Съдебната палата, ул."Алабин" и по маршрута си.

Трамвай №10 от площад "Журналист" до ул."Кораб планина", а №18 от площад "Журналист" до парк-хотел "Москва".

/АС/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа