Силвия Лулчева: Сексът остава за Кари, за мен е кексът

София /КРОСС/ "Кари Брадшоу от "Сексът и градът" си е част от моя живот, макар че Кари прави повече секс, докато аз правя кекс", сподели пред НОВИНИТЕ през уикенда актрисата Силвия Лулчева, известна и като "българският глас на Кари". Тя, съпругът й Васил Бинев и дъщеря им Елица закусиха с кекс и кафе в компанията на екип на PRO.BG. "В сериала Кари търси подходящият за себе си човек, а аз мога да се похваля, че съм напред", допълни Лулчева.

Силвия и Васил пазят ценните си гласове по странен начин - той с кутия цигари на ден, а тя със специална гимнастика. "Истината е, че не бива да се подценява тази тема. Аз не искам да си спомням, че преди време водих една почти три годишна битка, за да запазя гласа си", сподели Силвия Лулчева пред PRO.BG.

По повод кризата в театъра Лулчева сподели, че след всички векове и хилядите исторически препятствия, които хората са преживявали, изкуството все пак се е запазило - до нас е достигнало огромно културно наследство. "Криза има, ако я има в главата ти". Театърът е тленно изкуство, то се губи веднага след като падне завесата след представлението. Салоните са пълни, зрителите имат нужда от театър и много добре избират кое представление да гледат.

/АС/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа