ВМРО-НИЕ избира ръководство на специален конгрес в събота

На 12 юни, събота, от 11 часа в официалната зала на УАСГ (бивш ВИАС, бул. Христо Смирненски 1) ще се състои първият национален конгрес на ПП "Вяра, морал, родолюбие, отговорност – Национален идеал за единство". По време на срещата над 500 делегати от цялата страна ще изберат национално ръководство на партията. Досегашният управленски екип, ръководен от зам.-кмета на Пловдив Петко Атанасов, ще отчете свършената работа от създаването на партията насам, съобщават от партията.
За три месеца от създаването си "Вяра, морал, родолюбие, отговорност – Национален идеал за единство" вече има над 200 местни организации в цялата страна. В събота в ръководството на партията ще бъде попълнено предимно от млади хора с модерни виждания за бъдещето на България. До момента над 75 кметове на общини и общински съветници са членове на партията; кметът на Пловдив Славчо Атанасов също е член на ВМРО-НИЕ.
"Поредицата от инициативи, които ВМРО-НИЕ предприе – среща с Президента Георги Първанов по Македонския въпрос; изготвяне на антикризисни мерки и връчването им на съпредседателя на Синята коалиция Мартин Димитров; кампании за популяризиране на дейността на БАН в страната; огромни шествия в защита на залетите с киселина студентки в Благоевград; както и протести пред СЕМ заради негативният образ на българското семейство, който телевизионно реалити създава (впоследствие СЕМ възприе мнението на партията и го подкрепи напълно) показват волята ни да отстояваме по нов начин патриотичните си идеи", допълни председателят на ВМРО-НИЕ Петко Атанасов.

Станете почитател на Класа