7 нови директори на офиси в НАП

Изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов назначи 7 нови директори на офисите за обслужване в градовете Шумен, Габрово, Кърджали, Смолян, Силистра, Плевен и Хасково. Новите данъчни шефове са на временни договори до провеждането на конкурс, съобщават от пресцентъра на агенцията.
За директор на офиса за обслужване в Шумен е назначена Стоянка Дюлгерова, която до момента е изпълнявала длъжността началник на отдел „Контрол”. В Габрово структурата на НАП се оглавява от Павлин Паришев, който до момента е работил като старши инспектор по приходите в отдел „Селекция и координация”. Таньо Караманолов е новият директор на офиса на приходната агенция в Смолян, а Петър Маринов е назначен на ръководната длъжност в Силистра. Преди назначаването си за директор на офис Таньо Караманолов и Петър Маринов са били началници на сектори „Ревизии и проверки”.
В Кърджали новият директор е Димитър Димитров, досега работещ на позиция инспектор по приходите в сектор „Ревизии и проверки”. Красимира Ненкова, досега главен инспектор по приходите в сектор „Координация”, е новият ръководител на НАП в Плевен, а Павлина Пашинова е назначена за директор на офиса на агенцията в Хасково. До този момент тя е била на длъжност старши инспектор по приходите в сектор „Селекция” в териториалната дирекция. На досегашните териториални директори на Шумен, Габрово, Кърджали, Смолян, Силистра, Плевен и Хасково е предложено да останат в системата на НАП на по-ниски длъжности.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа