Аптеките заринати с "Авирон Рапид", няма кой да го купува

Аптеките заринати с "Авирон Рапид", няма кой да го купува
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.02.2021
  • Сподели:

Едно от най-търсените лекарства в последните месеци - "Авирон Рапид", вече залежава по складовете на аптеките и по-големите складове на дистрибуторите. Медикаментът набра популярност през ноември и декември, когато беше много търсен и използван в битката с коронавируса.

 

Тогава дори премиерът Бойко Борисов и едно от нашумелите имена в българския футбол - Валери Божинов, го рекламираха навсякъде, изтъквайки качествата му и ефектът от поглъщането му.

 

 

 

"Авирон Рапид" трябва да се приема при грипни симптоми още в начален стадий, за да забави и неутрализира заразата. Оказа се, че лекарството е много ценно, след като всички се юрнаха по аптеките и го изкупиха за отрицателно време, всички искаха да се презапасят в случай на нужда.

 

Голямата суматоха отмина, а с това и търсенето, след като никой вече не говори за "Авирон Рапид".

"Сега сме презаредени, имаме предостатъчно от "Авирон Рапид", но никой почти не го купува. Големи количества само заемат място в по-малките складове на аптеките, а някои са "замразили" пари, след като са го платили вече на доставчиците. Народът просто не се вълнува от него, но може и да има отново бум на продажбите, ако се засили новата вълна от епидемията от COVID-19", коментираха аптекари от София.

Станете почитател на Класа