Волейбол: Тони Зетова мачка в Серия А2

Киери, Италия /КРОСС/ Българската националка Антониа Зетова направи страхотен мач за своя Киери при победата като гост на Бианкофорно Волей (Санта Кроче) с 3:1 в среща от третия кръг на италианската Серия А2, предаде електронното издание bgvolleybal.com. Нашата "трикольорка" стана топреализатор за своя отбор с 25 точки и бе в основата на успеха, дошъл след 25:19, 23:25, 25:19 и 25:17 за час и 42 минути. По този начин Киери продължава с перфектния си актив и вече има девет точки в класирането.

Нa седми ноември Киери гостува на Далиа, а Бианкофорно има визита на Чедат, който вчера записа тежко поражение с 0:3 от Карипарма СиГраде. Светла Ангелова игра за Чедат, но не записа точки в актива си.

Петя Цекова пък наниза осем при домакинското поражение на своя Фригоркарни с 0:3 от Далиа Тв. Отборът на българката ще гостува на Есе-ти в Лорето следващия кръг.

Надежда Шопова също реализира осем точки и бе над всички за Верона Волей Феминиле, но това не бе достатъчно тимът да не регистрира поражение с 0:3 при гостуването на Мастър Груп Пане ди Матера. Клубът от Верона ще домакинства на Карипарма на седми ноември.

/ДЛ/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа