Футбол: Ходжсън спокоен, че Хенри идва да види клуба

Ливърпул, Великобритания /КРОСС/ Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън, който с победата на неговия отбор над Болтън с 1:0 извади "мърсисайдци" от зоната на изпадащите, се чувства спокоен, че всичко това се е случило точно преди новият собственик на "червените" Джон Хенри да пристигне на "Анфилд" за първи път, предаде спортната секция на ЕSPN.

Самият Хенри внимателно е избрал момента за първата си визита, защото тази неделя не кой да е, а шампионът Челси ще гостува на Ливърпул в мач от кръга в Премиърлийг. Хенри вече присъства на една среща на своя тим - тежката загуба в дербито на Мърсисайд с 0:2 от Евертън.

"Радвам се, че се върнахме на пътя на победата, защото една загуба щеше да ни съсипе настроението", каза Ходжсън. "Ще бъде много добре да се срещнем с новите собственици, и то когато не сме в зоната на изпадащите. Живеем в свят на еуфория и на трагедия и човек се опитва да се вмества между двете. Не можеш да се спреш да бъдеш оптимист и депресиран. Всеки ден говоря със собственика, защото той много иска да знае как да придвижи клуба напред, а за мен, като мениджър, това е музика за ушите.

Надявам се, че ще тръгнем нагоре, вече имаме три много добри резултати, защитаваме се много по-добре и имаме нужните голмайстори. Винаги съм смятал, че ни критикуват прекалено много. Има още много работа пред нас, но има светлина в тунела."

/ДЛ/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа