Mладежко ДПС стартира академията за Либерални политики

София /КРОСС/ На 3-ти ноември 2010 година в хотел "Дипломат Плаза" гр. Луковит Младежко ДПС ще открие Младежката Академия за Либерални политики, съобщиха от ДПС.

40 представители на Младежко ДПС от цялата страна ще получат теоретични и практически знания за политическата демокрация и либералната идеология, както и ще се обучат в тънкостите на партийното устройство и политическата комуникация, в най-новите методи за анализ и правене на публични политики на европейско, национално и местно ниво, за да могат да бъдат максимално подготвени за политическите предизвикателства. Обучителният цикъл завършва с работно посещение в Народното Събрание на Република България и Европейския парламент.

На откриването на Академията ще присъстват председателят на Младежко ДПС Джейхан Ибрямов, заместник-председателите на ДПС  Лютви Местан и  Рушен Риза, секретарят на ЦОБ Мустафа Карадайъ, както и други партийни ръководители.

На 03.11.2010г. от 14:00ч. в хотел "Дипломат Плаза", гр. Луковит ще бъде откриването на семинара за представителите на медиите.

/КП/

 


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа