Богомил Бонев: Лъжата на Зеленски за Запорожката АЕЦ

Богомил Бонев: Лъжата на Зеленски за Запорожката АЕЦ
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.03.2022
  • Сподели:

 

Запорожката АЕЦ е под контрола на руската армия още от 28 февруари. Не от тази нощ. Няма логика тази нощ да я нападат и да предизвикват пожар.

 

 

 

Запорожката АЕЦ била завзета от руските войски, съобщава Ройтерс. В резултат на руска ракeта възникнал пожар, който по-късно бил изгасен. Това се повтаря от всички телевизии, а Зеленски е събудил в 04.00 ч. Борис Джонсън, звънял и на Байдън, вдигнал възрастните хора под тревога.

Джонсън още сънен, гурелив и рошав даже свикал съвета за сигурност.

Каква се оказа истината:

Запорожката АЕЦ е под контрола на руската армия още от 28 февруари. Не от тази нощ. Няма логика тази нощ да я нападат и да предизвикват пожар.

 

Апел на служителите от завзетата от руските войски Запорожска АЕЦ стъписа  света | Vchas- Информационен портал

Подвижен патрул на охраняващите руски части се натъква на диверсионна украинска група. Започват престрелка. При оттеглянето украинците запалват сградата на учебния корпус, която е извън пределите на централата.

Идват местните пожарникари и потушават огъня.

Това е поредната провокация, в която участва и самият Зеленски. Лъжата се подхваща от сутрешните блокове на нашите телевизии, защото, нали Ройтерс не лъже.

 

Пожар в Запорожката АЕЦ...

Оказа се, че лъжат както си искат.

Сега Борис Джонсън да се сърди на Зеленски, че го е събудил рано, рано. И да вземе да си изключва звука на телефона нощно време, ако иска да се наспи.

===

Не е имало такава война.
През 1999 г. НАТО бомбардира Югославия заради геноцид на режима към собствения му народ.
Бомбардира Балград и други населени места. Разрушени са болници, има много цивилни жертви, има обеднен уран в боепрпипасите. Бомбардира се цивилно население.
Сега в Украйна тече военна операция по същите причини - заради геноцид към собственото население. Цивилно население не се атакува, освен от украинската армия, националистите и рецидивистите, на които Зеленски раздаде безотговорно огнестрелно оръжие.
Военнопленниците не се затварят в лагери, хранят ги, обличат ги, дават им медицинска помощ, включително тестове срещу Ковид. После подписват декларация, че няма да воюват повече и ги пускат да се приберат при семействата. Странен агресор се оказа този Путин.

 

====


Имам приятели тук, които се имат за осведомени по всички теми. Пътували са по целия свят. И продължават да твърдят, че Путин е нападнал Украйна без повод.
Това, което не знаят: В сряда - 23 февруари вечерта - украинска армия в състав от 150 хил. души атакува ЛНР и ДНР. С танкове и тежка техника. Същата нощ - 24 февруари сутринта - руската армия влиза, за да защити двете републики.


Затова, скъпи приятели и международни капитани на кораби, се говори за контранастъпление на милициите на ЛНР и ДНР с огневата поддръжка на руските въоръжени сили.
Толкова по ограмотяването.


А в отговор на въпроса какво търси НАТО с бази в Украйна, тези симпатични мои приятели дават за пример Калининград.


А защо не дадете за пример евентуално разполагане на руски военни бази по границата с Мексико. Как ще реагират в САЩ?


Че те даже от ракети в Куба се изпускат в памперсите.

 

====


Последна сводка:


- Украинското КГБ е подготвило записи, с които да излъже, че има разрушения и цивилни жертви в жилищните райни. Така правеха терористите в Сирия, за да излъжат за химически атаки;


- Руснаците декларираха многократно, че няма да стрелят по жилищни райони. В резултат украинската армия започна да се крие зад гърбовете на мирните жители и да разполага в градовете и по покривите на жилищните сгради тежко оръжие. Това също е присъщо на терористите.


- Зеленски изрази опасения, че руснаците могат да взривят Чернобилската АЕЦ. Само преди дни там в Припят е приключило учение на украински военни части и западни инструктури. Нищо, че розата на ветровете е към Русия и Беларус. Важното е да се заблуди общественото мнение по света, ако са подготвили взривяване.
Готови са на всяко злодеяние, за да ги спаси НАТО.

Не забравяйте масовите убийства на Майдана и в Одеса през 2014 г., хилядите убити в Донбас за осем години, нацистките бандеровски формирования като "Азов" и пр., които станаха част от украинската армия, спирането на водата за Крим за осем години, това, че Зеленски наричаше жителите на Донбас "организми" И не забравяйте, че подкрепяте бандеровци и фашисти, подкрепяте геноцид, правейки се на хуманисти.

 

 

 

Станете почитател на Класа