Георги Марков: Сорос (Весела Чернева) ще ни помирява с Македония. Бог да пази България!

Георги Марков: Сорос (Весела Чернева) ще ни помирява с Македония. Бог да пази България!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.01.2022
  • Сподели:

Канадецът да отскочи до Негово Величество Симеон Втори, за да види снимките на Цар Борис при посрещането му в Македония 1941 г. Посрещат го човека с еуфория, както се посреща собственият цар. Било е преди 80, а не преди 800 години, предлага Марков

 

 

Сорос (Весела Чернева) ще ни помирява с Македония. Бог да пази България!

 

Това написа бившият конституционен съдия Георги Марков в страницата си във Фейсбук.

 

Юристът определя като "глупост" думите на Чернева, че ветото над РСМ ни поставя в ъгъла на проблемните държави в ЕС, като Полша и Унгария.

 

И предлага: Канадецът (бел. ред. Кирил Петков) да отскочи до Негово Величество Симеон Втори, за да види снимките на Цар Борис при посрещането му в Македония 1941 г. Посрещат го човека с еуфория, както се посреща собственият цар. Било е преди 80, а не преди 800 години!

 

Ето го и целия пост на Георги Марков:

 

Приятели,
Саросоид номер 2 в България (след Ванката Кръстев, който е номер 1), ултралибералката Весела Чернева е отишла да урежда посещението на наш Кирчо в Македония при техния харвардец. До тука се докарахме!


Вижте какво каза соросоидката на 9 декември 2020-та: “Ние принизихме нашите съседски отношения и диалози ДО ИСТОРИЧЕСКИ СПОРОВЕ, което само по себе си е недопустимо в преговорния процес. Ветото ни поставя в ъгъла на проблемните държави в ЕС, като Полша и Унгария.”


То бива бива глупост, ама пък чак такава!


Канадецът да отскочи до Негово Величество Симеон Втори, за да види снимките на Цар Борис при посрещането му в Македония 1941 г. Посрещат го човека с еуфория, както се посреща собственият цар. Било е преди 80, а не преди 800 години!

 

 
 

 

Станете почитател на Класа