Открийте официално летния сезон с красиви рокли от Ree.bg

Горещите дни са вече съвсем близо. Това е добър повод да се поразтърсим за допълване на гардероба от летни дрехи. Роклите са доста деликатен вариант за тоалет през лятото. Несъмнено, те придават изящество, което допълва чертите на всяка една фигура по свой уникален начин. Поради тази причина, изборът на дамски рокли невинаги е толкова лесна задача. Нещо повече, тя отнема доста време, а понякога и коства огромни средства.

 

https://static.petel.bg/resources/2019/04/23/sn1_%20600x%20600.jpg

 

Онлайн магазинът на Ree.bg. предлага множество решения с богатия си набор от артикули в категорията. Сайтът разполага с разнообразие от модели дамски рокли, а цените са достъпни за всеки портфейл. Все пак, не е нужно да похарчите цяло състояние за да си позволите красива лятна дамска рокля с къс ръкав или рокля за плажа. Естествено е някои от моделите да се отличават от останалите и затова ще обърнем внимание на три модела, които са подходящи за предстоящия сезон.

 

Ако планирате да ходите на море, със сигурност ще имате нужда от рокля, с която да отбележите събитието. В Ree трудно ще се наситите на плажни рокли, но дамската рокля без ръкави с принт на листа е прекрасен избор за случая. Тя е тип суинг и е с V-oбразно деколте, което е завършено с регулируеми връзки на гърба. Свободната талия й придава допълнителна удобство, което прави роклята идеална и за ежедневно носене. Единственото условие е да нямате нищо против това да привличате внимание и да се отдадете изцяло на лятното настроение.

 

https://static.petel.bg/resources/2019/04/23/sn2_%20600x%20600.jpg

 

Феновете на по-нежните цветове и модели могат да се насладят на винтидж роклята на цветчета. Ретро артикулът е от фин полиестер, с V-образно деколте и ръкави до лакътя. Роклята не е прекалено къса, което допълва женственото излъчване, което придава. Тя се предлага в няколко цветови варианта, а широкия й дизайн е перфектен за тези, които обожават свободните и по-голям размер рокли. Нещо повече, можете да си я закупите в размер до 5 пъти XL.

 

https://static.petel.bg/resources/2019/04/23/sn3_%20600x%20600.jpg

 

Накрая, но не на последно място, трябва да вземем предвид и фактът, че жегите не са само през светлата част на деня. Затова ще имаме нужда и от подходящи вечерни и клубни рокли за лятото. Дамската ленена рокля без ръкави е подходяща както за официален коктейл, така и за разходка на плажа. Интересното при роклята е, че е с висока яка и е в типичен бохо стил – бохемската мода, която е сред най-актуалните модни тенденции в последно време. В комбинация с подходящите аксесоари, Вие можете да впечатлите всеки със своя новооткрит стил от земни цветове и романтика с хипарски привкус.

 

 

0aas

Станете почитател на Класа