Huawei стана официален мобилен партньор на футболния клуб "Арсенал"

Huawei стана официален мобилен партньор на известния футболен клуб "Арсенал", съобщи технологичният портал kaldata. От компанията обявиха, че са сключили договор за партньорство, който ще изтече след края на сезон 2015/2016.
Обявяването на партньорството стана на 17 януари в тренировъчния център на "Арсенал" в град Колни, Хертфордшир. В събитието участваха членове на първия отбор като Арън Рамзи, Лукас Подолски и Месут Озил, както и мениджърът на отбора Арсен Венгер. Ден след това партньорството бе обявено и пред присъстващите на мача с "Фулъм" на стадион Emirates.
Главнияt търговски директор на футболния клуб Том Фокс коментира: "С удоволствие приветстваме Huawei за официален партньор на "Арсенал". Това е първата сделка от световна величина, която подписваме с китайска компания и тя демонстрира установената ни вече традиция да използваме потребителски технологии в обиколките ни преди началото на сезоните и в ангажирането на феновете на отбора. Huawei са лидер в областта си и обслужват около една трета от световното население със своите информационни и комуникационни технологии. Поласкани сме точно те да бъдат наши партньори в този вълнуващ момент, в който те разширяват пазара си на световно ниво и най-вече във Великобритания и Европа."
Договорът предполага администрацията и играчите в отбора да вземат участие в комуникационните и промоутърските дейности на Huawei както в родната си страна, така и в целия останал свят.

Станете почитател на Класа