Представиха новата версия на Windows

Представянето на новата версия на Windows беше най-бляскавото от години. Компанията показа редица свои проекти, в опит да убеди критикарите, че не страда от липса на идеи.
Дали това бе успех е трудно да се каже (Туитър-общността изглежда впечатлена), но след няколко седмици това ще бъде без значение. Проблемът на Microsoft винаги е бил изпълнението, а не въображението.
И все пак това събитие не бе само за концепции и прототипи. Наред с холограми и огромни таблети, компанията показа и редица нововъведения, които биха могли отново да върнат загубеното доверие във Windows. Вградените средства за обратна връзка са помогнали на потребителите да посочат своите притеснения, за да бъдат отстранени навреме. Резултатите вече са видими. По време на събитието, видяхме изискано Start Menu, което работи по-добре с таблети и един лесен начин за превключване между таблетен и настолен режим. Критиците казват, че промените са се забавили, но тези привидно незначителни допълнения правят голямата разлика в ежедневна употреба.

Станете почитател на Класа