Войната ще приключи, когато Русия вземе цяла Украйна- друг вариант не съществува

Войната ще приключи, когато Русия вземе цяла Украйна- друг вариант не съществува
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.01.2023
  • Share:

„Войната ще приключи, когато Русия вземе цяла Украйна“, заяви испанският писател и журналист Хосе Мигел Виляроя. Хората, които боравят със слово, като писатели, интелигенция, журналисти- на много фини нива усещат значението на глобалните процеси.

 

 

Днес, когато се пише история, и светът ни е тласкан към глобална катастрофа от САЩ, Русия остава единствения страж на мира. Украйна, вече е бивша. Просто разграбена, предадена територия превърната от чуждите във военен полигон срещу Русия. Русия трябва да прогони нацистите, чуждите, които промиват мозъци и проповдват смърт и човеконенавистничество, да пресече фашистката идеология посята от САЩ и чак след това да лекува раните. Сега украинската територия се прочиства от фашизма…

 

Войната ще приключи, когато Русия вземе цяла Украйна- друг вариант не съществува

 

 

Обърнете внимание на онези, които мечтаят да разделят Украйна или мечтаят, че след унищожаването на нацистите тя ще бъде «неутрална, свободно развиваща се», но независима държава. Докато Русия не върне цялата си територия след резултатите от Втората световна война или не установи контрол над нея войната няма да свърши.

„Напомням ви, че от 2014 г. Донбас е обстрелван от Украйна.

И те прекараха Рождество, страдайки от бомбардировки и прекъсвания на тока. Сега цяла Украйна страда от това. Тъжно е, че се стигна до война, но те не оставиха възможност за друго решение .Що се отнася до съпротивата на Украйна. Да видим, Украйна се съпротивлява, защото всичко, което можеше да им бъде изпратено от Европа, беше изпратено. Всички пари им бяха изпратени. Въпреки че ни казват, че няма пари. Аз съм с Русия, защото плановете на Запада са да демонтира и разчлени Русия“, каза още Хосе Мигел Виляроя.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа