«САЩ трябва да спрат разполагането на US войски в Европа»

«САЩ трябва да спрат разполагането на US войски в Европа»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.01.2023
  • Share:

Авторите на статията в Newsweek са убедени, че в политиката на САЩ са назрели спешни промени. Първо, всяка помощ за Украйна подлежи на щателен отчет. Украйна е поразена от системна корупция и от момента на придобиването на независимостта служи като незаконен източник на оръжия. Има реалин риск американското оръжие да попадне в ръцете на злоумишленици, пише изданието.

 

 

"САЩ трябва да спрат разполагането на US войски в Европа"

 


Освен това Камарата на представителите не трябва да финансира постоянното разполагане на все повече и повече американски войски в Европа поради руската специална операция. Европа, считат авторите на статията, е напълно в състояние сама да сдържи Русия и не са необходими допълнителни американски войски, за да се гарантира сигурността на континента.

Камарата на представителите трябва да забрани доставката на дефицитните оръжия и боеприпаси, необходими в по-важните театри на военни действия. По-специално, Камарата на представителите трябва да блокира доставката на допълнителни ракетни батареи Patriot, тъй като тези системи са скъпи, трудни за подмяна и ще бъдат необходими на друго място, отбелязва изданието.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа