Висш украински шеф със сензация за чеченците, изпратени да убият Зеленски

Висш украински шеф със сензация за чеченците, изпратени да убият Зеленски
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    02.03.2022
  • Share:

Групата чеченци, които дойдоха, за да ликвидират украинския президент Владимир Зеленски, е елиминирана. Нашествениците бяха унищожени в покрайнините на Киев. Това съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Алексей Данилов в ефира на ТВ Украйна 24.

 


Според длъжностното лице информация за спецоперацията на противника е била съобщена на украинската страна от представители на руската ФСБ.

„Специалната операция, която трябваше да бъде извършена от чеченците, вече ни е известна. Получихме информация от представители на ФСБ, които не желаят да участват в тази кървава война. Групата на Кадиров, която отиде специално да елиминира нашия президент, беше директно унищожена“, каза Данилов. 

 

Висш украински шеф със сензация за чеченците, изпратени да убият Зеленски

Според секретаря на Съвета за национална сигурност и отбрана чеченците са настъпили към столицата на две групи. И двете бяха проследени от украински войници. Украинските военни успяха да ликвидират една група в Гостомел. Втората е атакувана. 

"Ние на никого няма да дадем нито нашия президент, нито страната си. Това е нашата земя, махайте се оттук", обърна се Данилов към нашествениците.

Новината за ужасните загуби на Руската федерация вече е стигнала до Чечения. В мрежата се появи аудиозапис , в който чеченка със сълзи разказва за унищожаването от защитниците на Украйна от кадировци. Телата им са откарани в моргите на Беларус, но майките ще видят мъртвите си синове-окупатори едва след края на войната.

Станете почитател на Класа