Business Insider: В САЩ има опасни хора, управляват ни безумци!

Business Insider: В САЩ има опасни хора, управляват ни безумци!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.03.2022
  • Share:

На общоамериканско мероприятие на консерваторите Тръмп се нахвърли срещу враговете си, пише The Business Insider. Според бившия президент най-опасните хора в САЩ са се настанили вътре в страната, а истинските проблеми са вътрешни. Той намекна за желанието да се кандидатира през 2024 г.

 

Business Insider: В САЩ има опасни хора, управляват ни безумци!

 

Бившият президент Доналд Тръмп заяви на Конференцията за консервативни политически действия в Орландо, Флорида, че най-опасните хора са се „настанили в Съединените щати“, което отново подклажда напрежението сред партиите.

 

«Без значение колко сериозни са опасностите от чужбина, унищожението отвътре ни обрича», каза Тръмп.

«Най-опасните хора са вътре. Те мразят страната ни и искат да сме слаби.»

 

В речта си Тръмп стигна до подстрекателски изрази срещу демократите в САЩ, наричай ги «фашисти».

 

„Те заедно с технологичните гиганти налагат цензура. Те и дълбоката държава ви шпионират. Те и техните разузнавателни агенции ви настройват. Те ви клеветят чрез медиите си. Тормозят ви чрез съда. Фалшифицират избори, лишавайки ви от права, унищожавайки ви, ликвидират живота ви“, каза той.

 

В речта си, продължила почти час и половина, бившият президент смъмри демократите и мнимите републиканци, но похвали руския президент Владимир Путин, който в четвъртък започна военна операция в Украйна.

 

Освен това Тръмп категорично намекна, че ще се кандидатира отново за президент:

 

„Вече го направих два пъти. Ще го направя и трети път“.

 

Обсъждайки външната политика на администрацията на Байдън спрямо Украйна, Иран и други държави, Тръмп отбеляза, че истинските проблеми на Америка са вътрешни.

 

Той заяви, че затворници от цял ​​свят се стичат към Америка и че нелегалните имигранти я „тровят”.

 

„При Джо Байдън ние губим страната така, все едно губим война“, каза Тръмп.

 

Бившият президент повтори обвиненията, че изборите през 2020 г. са фалшифицирани и се оплака от разследването на финансите на компанията му и самия него във връзка с бунтовете на Капитолийския хълм.

 

„Те продължават да ме тровят злобно – мен, семейството ми, моите служители, моите поддръжници и вас – това е безумие“, заяви той пред тълпата.

 

 

Петя Паликрушева, превод и редакция

Станете почитател на Класа