Il Giornale: Проницателност и отлична памет, какво говори почеркът на Путин за него

Il Giornale: Проницателност и отлична памет, какво говори почеркът на Путин за него
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.02.2022
  • Share:

Някои вярват, че личността на човек може да се прецени по неговия подпис. Италианското издание Il Giornale реши да анализира подписите на Путин и Байдън от гледна точка на графологията. Почеркът на президента на САЩ го характеризира като човек, който не е лесно да държи ситуацията под контрол. Но характерът на Путин е по-труден за разбиране, твърди авторът на статията.

 

Il Giornale: Проницателност и отлична памет, какво говори почеркът на Путин за него

 

 

Сравнителен анализ на подписите разкрива природата на двамата лидери, които държат целия свят в напрежение.

 

Джо Байдън

Анализирайки подписа на президента на Съединените щати, можем да кажем, че той принадлежи на човек, който е приспособен към „американската култура“ и се подчинява на нейните ценности и принципи. Президентът Джо Байдън се стреми да направи тези неизменни исторически принципи, основани на всемогъществото, да изглеждат сериозни, но също така го прави, защото не иска да загуби.

Като президент Байдън има свой собствен образ. Външно изглежда наивен, но всъщност в него се крият амбиции. Можете да разберете това, като погледнете размера на началните букви в подписа. Несъмнено той се отъждествява със строги правила, които с течение на времето са придобили формата на идеализъм и субективизъм (вижте колко внимателно дописва фамилията си). Основният стил на писане показва, че той претегля думите и делата, но се поддава на безпокойство, което в крайна сметка го отвежда там, където трябва да стои твърдо зад своите убеждения. Не му е лесно да държи ситуацията под контрол и да се справя с разногласията, което застрашава собствения му имидж и се отразява негативно на «политическите му качества».

Това е човек, който чувства, че на плещите му е паднала деликатна задача, но в същото време не позволява на другите да му влияят. Страхът от загуба на престиж, макар и на подсъзнателно ниво, може да го постави в емоционално неудобна ситуация и да попречи на вземането на решения.

 

Владимир Путин

Анализа на подписа и почерка на Путин показва, че си имаме работа с човек, чийто характер не е лесен за разбиране, поне от гледна точка на графологията. Без съмнение културата влияе върху динамиката на неговата личност, но ясният начин на писане, комбинацията от букви и почерка със силен наклон вдясно показват, че той е като хамелеон по характер: лесно се адаптира в зависимост от нуждите и възможностите.

 

Всъщност той е проницателен, лесно улавя намеренията на другите и действа в съответствие с това.

 

Има отлична зрителна памет.

Това му позволява да улавя и сравнява различни елементи, с помощта на които ловко управлява ситуацията и хората. Той също изглежда е надарен с интелект от асимилационен тип, което несъмнено му е помогнало да развие способността да улавя намеренията и мислите на другите, стига това да не накърнява собствения му образ.

Добрата жизненост му позволява да формулира и разумно и твърдо да изразява собствените си намерения, както и да урежда спорове, което е необходимо в неговата работа.

 

Свободният и широк подпис с къдрици показва, че това е харизматичен и самоуверен човек.

 

Той чувства, че принадлежи към култура, която е оставила своя отпечатък в живота му и с която се идентифицира. Всичко това, както и възходящият подпис, предполага, че той има не само социални стремежи, но и желание да запази статута си на „нов цар“, или по-скоро да не се отклонява от хилядолетните традиции на руския народ.

Станете почитател на Класа