Най-търканият пенис в света, жените се мятат отгоре му като обезумели

Най-търканият пенис в света, жените се мятат отгоре му като обезумели
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    29.03.2024
  • Share:

Гробището Пер Лашез в Париж е дом на много известни мъртви хора, включително Оскар Уайлд и Джим Морисън. Особено популярен е гробът на Оскар Уайлд. Неговите фенки покриват гробницата с целувки, оставяйки следи от червено червило навсякъде.

 

 

Много посетителки, след като нападнат гроба на известния ирландски писател, се преместват на съседния парцел за следващата си цел - статуята на Виктор Ноар.

Напълно разумно е да попитаме кой е Виктор Ноар. Той е живял преди век и половина, бил обикновен млад мъж, невпечатляващ човек, който просто се оказал на неподходящото място в неподходящото време. Никой не го познавал, докато не умрял.

 

 

 

 

Неговите съвременни култови последователи обаче нямат нищо общо с начина на смъртта му, нито с политическите последици, а по-скоро с мистериозната издутина в панталоните му, съобщава Amusing Planet.

Виктор Ноар работи като стажант журналист за вестник La Marseillaise през 19 век в Париж. По това време собственикът на вестника, Анри Рошфор, и редакторът, Паскал Гроусет, се забъркват в конфликт с принц Пиер Бонапарт, праплеменник на Наполеон и братовчед на тогавашния управляващ император Наполеон III. За да разреши въпроса по начин, нетипичен за редактор на вестник, Грусет изпраща Виктор Ноар и друг негов служител в дома на Бонапарт, за да предизвикат дуел.

 

 

 

Принц Бонапарт първоначално отхвърля предизвикателството и вместо това заяви готовността си да се бие с Рошфор. Избухна кавга, която довежда до това, че Бонапарт изважда пистолета си и застрелва Виктор.

Убийството на журналист от член на семейството на императора разгневява обществеността и в деня на погребението около 100 000 души се появяват в дома на Ноар в Ньой. Още по-лошо става, когато Пиер Бонапарт е оправдан по обвинението в убийство, което води до редица бурни демонстрации из целия град. По-късно същата година прусаците нахлуват във Франция и империята е свалена.

 

(Снимка: @cemetery_dream on Instagram)

 

Мъченичеството на Виктор Ноар е удобно забравено и младият журналист почива в мир в родния си град Ньой през следващите двадесет години, докато името му отново започва да се чува. Този път е взето решение да се издигне мемориал на неговото име. Известният френски скулптор Жул Далу получава задачата да създаде скулптурата от бронз.

Далу избира да изобрази Виктор Ноар в момента на смъртта му. Използвайки скици, направени от пресата за справка, Далу извйва бронзова фигура в реален размер на Виктор, лежащ на земята, сякаш току-що е паднал, когато е срещнал неестествената си смърт.

 

 

 

По неизвестни причини Далу решава да даде на скулптурата силно забележима издутина под пояса. Дали някой е забелязал това, не знаем, но през 70-те години на миналия век се появява митът, че триенето на чатала и целуването на статуята по устните ще донесе на жените повишена плодовитост и блажен сексуален живот.

Можете да видите ефекта от този мит върху статуята – устните и слабините на Виктор Ноар са лъскави, докато останалата част от тялото му има обичайния зеленикав оттенък на оксидиран бронз.

 

(Снимка: @mysilencesexy on Instagram)

 

Например, ако искате да забременеете, трябва да докоснете десния крак на Виктор, а ако искате да имате близнаци, трябва да докоснете левия му крак.

През 2004 г. американската актриса и танцьорка Дита фон Тесе позира върху Виктор и предизвика голям фурор.

 

 

През 2004 г. е издигната ограда около статуята на Ноар, за да се предотврати неприлично докосване на статуята. Но това развълнува толкова много жени, че оградата отново беше съборена.

 

 

Видео: https://www.facebook.com/watch/?v=1647932996015076&ref=external

 
 

Станете почитател на Класа