"Вещицата" в "Ергенът 3" напусна любовното риалити

"Вещицата" в "Ергенът 3" напусна любовното риалити
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    29.03.2024
  • Share:

Силви, която още в началото на "Ергенът" психоложката Христиана обяви за вещица, внесе адски страх сред останалите моми борещи се за сърцето на Алек.Оказа се, че пред други две от участничките в риалитито - Милена и Криси, Силви е отправила заплахи, че ще разбие главата на трето от момичетата - Надя.

 

 

 

Отправените закани включвали и опция за заливане с киселина по поръчка. Мутренското поведение обаче беше отхвърлено от страна на обвиняемата, пише Хотнюз.бг.

В крайна сметка тя не получи последната роза от Алек и си тръгна от къщата за радост и спокойствие на всички останали участнички.

"Според мен те се страхуват от мен, защото това е някакъв страх от неизвестното. Може би съм като енигма", опита се да излезе от зловещата ситуация, за която разказаха на свой ред другите дами. За лошите намерения на Силви сподели притеснението си може би най-адекватната в този сезон на "Ергенът" - Милена. Това се случи след като по рано в игра на принципа "Не се сърди човече", Силви се размина с вечеря с бизнесмена. Това стана заради решението на Надя да я върне от началото на играта. Така на ресторант с мачото отиде друго от момичетата - Криси и затова Силви побесняла.

По време на играта, страховитата девойка размаха пръст заплашително с намеци, но изпуснала нервите си на по-късен етап на затворени врати и извън зоркото око на камерите на предаването. Пред Милена и Криси, Силви обявила намеренията си за физическа саморазправа с Надя след като приключи риалитито.

Станете почитател на Класа