Вероятни причини жена ви да си тръгне

След като минаха празниците, много нови връзки и млади семейства май се оказаха в положение, което преминава към ситуация. Изведнъж половинките, като че ли, установиха, че не са едни за други и много мечти за съвместен живот се изпариха. 

 

Каква може да бъде причината? 

Вероятно самите празници. Добре… не точно празниците, като такива, но това, което е било „отключено“ покрай тях. 

Предупреждавам, че четеш този текст и му вярваш на твоя собствена отговорност. 

Какво може да накара жена ти… извинявай за второто лице, единствено число… дадена жена да си тръгне? Умора, досада, липса на интерес, погнуса, липса на сигурност, миришат ти краката, нямаш собствен дезодорант, на четката ти за зъби пише: Made in Czechoslovakia. Но има и още. Например: липсата на…

… не ми е удобно да го напиша…

Нека да пробвам да го обясня. 

Според мнозина експерти – психолози, социолози, психиатри, сексолози, съседката ми, специалисти по поведенческа психология и фини познавачи на човешката душевност – мъжките индивиди от човешкия вид често компенсират… нещо… с повишаване на дейности, които го имитират. Така например: се имитира мъжественост чрез често повишаване на тон, говорене на висок глас и други подобни техники за отклоняване на вниманието; също така често се компенсира с посягане, заплахи и бой над собствената жена, защото в повечето случаи тя не успява да отвърне; посягане и бой над деца, по-дребни минувачи (и минувачки), животни, крещене по касиерки, гледане „лошо“ и все по-разпространеното: бомбички и фойерверки. 

Както Крис Рок казва: измислиха апликация, която разпознава кои ваши приятели са расисти – казва се Facebook. Така и живият живот измисли „апликация“, която разпознава кои ваши приятели страдат от малкия си… заряд жизнена енергия. Казва се „бомбички“. Обяснявам: така както чрез расистките си постове във Facebook хората се издават, че са расисти, така и чрез бомбичките, техният вид, големина и честота на използване, хората се издават колко точно страдат от… страданието си. 

От години се говори, че бомбичките са опасни, на вашите приятели с „проблемите“ обаче не им пука. Говори се, че хора със слаби сърца, животни, деца страдат; но твоите приятели, ощетени от съдбата, не могат да разчетат правилно тези чужди страдания, защото техните са по-сериозни. Те си мятат бомбички, пращят и трещят с фойерверки… компенсират хората. 

И тези празници също така не бяха изключение. Видяхте кои ваши познати, близки и съседи страдат от… сещате се. Ако не сте видели, е много вероятно вие да сте човекът със „страданието“. 

И, ако все още не си разбрал за какво става дума, ще ти го илюстрирам:

Ако жена ти скоро след празниците си е тръгнала, спомни си кое от следните вероятни неща си направил:

Плакал си над сърмите, прегърнал дамаджаната с домашна на чича ти, докато си слушал „Хубава си моя горо“;

Плакал си над пържолата с гъбен сос, докато си слушал словото на президента;

Избърсал си си устата в покривката, само за да стартираш реч, която започва с думите: „Ей, офцо“;

Ритнал си тъщата с оправданието, че гониш злите духове от къщата;

Сби се със съседа, защото ти е паркирал на мястото през 2012 г., веднъж през 2013 г. и още веднъж през 2015 г.;

Ощипа съседката по… несъседски начин; 

Сурвака балдъзата си. С отворена длан. По южната част на гърба. 12 пъти. Дори след като те предупредиха да не го правиш: веднъж тя, веднъж тъща ти и шест пъти жена ти;

Арсеналът ти с пироефекти беше като на концерт на Рамщайн. А това, както видяхме, говори за компенсиране на… нали. 

А за останалите: следете внимателно приятелите си. Ако забележите подобно поведение и признаци за онова особено чувство за малоценност, говорете с тях, дайте им кураж, нека знаят, че не се борят с това сами, дайте им надежда – съвременната медицина напредва с всеки изминал ден, всичко е възможно…

Чънъгъ! Здраве и берекет!

Станете почитател на Класа