Камила - противоречивата личност

Най-накрая херцогинята на Корноул - Камила Паркър Боулс успя да промени напълно принц Чарлз. Трансформацията е описана от британския кралски биограф Пени Джунор. Според писателката 71-годишният принц се е превърнал от мрачен и вечно очакващ тип в уверен бъдещ крал.

 

„Видях огромна промяна в Чарлз през последните години. Той беше доста сериозен човек и рядко се усмихваше. Типичен бъдещ крал. Благодарение на Камила принцът се превърна в щастлив и уверен мъж", сподели пред списание Hello Джунор.

 

72-годишната Камила познава съпруга си през половината от живота си. Кралските особи се запознават през 1970 г. на поло мач в Уиндзор. 35 години след първата им среща, двамата сключиха брак през 2005г. И въпреки че майката на принц Чарлз - кралица Елизабет II не присъства на церемонията, Камила получава титлата "Нейно кралско височество херцогинята на Корноул".

 

 

Камила е противоречива личност. След сватбата Камила автоматично се превръща във втората по важност жена в кралския двор. Въпреки че официално тя е принцеса на Уелс, предпочита да използва другата си титла - херцогиня на Корнуол.

 

Въпреки че официално тя е принцеса на Уелс, предпочита да използва другата си титла - херцогиня на Корнуол.

 

 

С много усилия Камила доказва, че „зад всеки успял мъж стои една силна жена". С течение на времето кралската двойка все повече печели одобрението на британците. От навъсения принц няма и помен. Където и да се появят, влюбените гълъбчета винаги сияят, закачат се с гостите и изглеждат истински щастливи, загърбили миналото. *И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.

 

Станете почитател на Класа