Дневен хороскоп 22 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Интуицията, логиката и волята ви, ще става все по-силни. Може да имате свой собствен уникален поглед върху събитията от последните няколко седмици, но като цяло ще бъдете доволни от това как стоят нещата. Това е добро време за взаимодействие с хора от далеч и за изучаване на не традиционни учения.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ако сте в трудна и потенциално опасна ситуация, не вдигайте много шум. Вместо това, се опитайте да мислите над това, което се случва с вас или около вас. Не се страхувайте от неортодоксални възгледи и нестандартни решения. Денят, не е благоприятен за действия, но ви позволява да имате собствено мнение.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Думи изречени от съпруг, близък или колега, могат да противоречат на всичко, което те са казали преди. Възможно е да има неочаквани събития, които да ви принудят да направите избор, между разваляне на скорошна обещаваща сделка или опит да я промените, като я оптимизирате или приложите нови правила.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

През целия ден, може да получавате неочаквани новини, което да обърка или промени сегашните ви планове. Резултатът от работата, която ентусиазирано сте вършили през последните дни, може да се окаже съвсем различен от това, което сте очаквали или надявали. Това може да ви разстрои.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Спокойното взаимодействие с вашите близки, ще бъде най-добрият начин да прекарате свободното си време и правилно да се отпуснете. Ще се чувствате чудесно, ако поканите гости, отидете на пикник или прекарайте времето по ваше усмотрение. Големите и шумни партита, не са желани в момента.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Денят, ще носи неочаквани новини. Може да чуете нещо от вашия партньор, съсед, роднина, клиент, учител, посредник. Средствата за масова информация, също има голяма вероятност, да се превърнат в източник на интересни новини.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес нуждата ви от общуване, ще е много висока и ще става все по-силна в течение на деня. Въпреки това, прекия контакт с външния свят, може да бъде проблематичен. Причината за това, няма да са някакви препятствия, а по-скоро това, че повечето хора предпочитат да останат в рамките на своята черупка.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Това е един добър ден за нови лични инициативи. Но един чудесен старт, може лесно да бъде помрачен, от нечия студенина, липса на гъвкавост и прекомерна упоритост. Въпреки това, бързо ще намерите начини за излизане от трудната ситуация и ще бъдете в състояние да изясните всички проблеми.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Може да се сблъскате с някои съществени проблеми днес, като например, усложнения в професионалните контакти или интимните връзки. Приемете ограниченията за даденост - шанса няма да ви избяга. Освен това, се опитайте да правите компромиси, това само ще затвърди репутацията ви.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Опитайте се, да намерите разумен баланс между собствените си нужди и тези на другите. Не бъдете прекалено твърди, непреклонни и упорити. Бъдете искрени и отворени – хората, ще ви бъдат благодарни за това. Не започвайте нови проекти сами. Партньорството едва ли ще бъде безпроблемно, но това е сигурен начин да постигнете истински успех.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес рутинната работа, ще бъде един от най-лесните, бързи, забавни и надеждни начини да се движите нагоре по професионалната стълбица. Може да ви натоварят с нови ежедневни задължения - както професионални, така и лични. Може да се наложи да работите с колегите си, за тях или заради тях.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Приятни промени се очертават пред вашите дела. Отношенията ви с членовете на семейството, родители или любими, ще станат по-истински, по-забавни и по-искрени. Въпреки това, ще ви бъде трудно да се посветите изцяло на дома и семейството си.

Станете почитател на Класа