Дневен хороскоп 17 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Възможно е да попаднете в объркваща ситуация, в работата си. Може да бъдете обвинени в некомпетентност и безотговорност, така че бъдете готови за атака. В отношенията с приятели, по-добре не поемайте водеща роля. Бъдете честни с тези, с които имате многогодишна, силна приятелска връзка.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес, трябва да обърнете внимание на вашето здраве. Ако някъде и нещо ви боли, това означава, че трябва да отидете на лекар, а не да искате съвет от съседа. Днес също, може да започнете борба с лошите навици, като изключите вредните храни от менюто си. Вечерта ви очаква, неземно удоволствие в любовно-интимната сфера.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, трябва първо да се справите с вашите проблеми и едва след това да се заемете с работата на другите. В противен случай, определено ви чака, сблъсък с конкурентите, както и ще загубите много ценно време в глупави разговори. Вечерта е възможно запознанство, което ще прерасне в любовна история. Основното нещо е, да не гоните идеалното, а да бъдете реалисти.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес може, временно свободата ви да бъде ограничена, както на думи, така и на действия. Възможно е да ви се наложи, да се грижите за болен роднина, в друг град. Внимавайте за хронични заболявания, които се задълбочават всяка година по това време. Навременното лечение и посещение на лекар, ще ви помогне да избегнете усложнения.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не възприемайте събитията в живота твърде мрачно. Всичко ще се оправи, ако се заемете с всичко сами и престанете да разчитате на някой друг. За да подобрите положението си с парите, потърсете допълнителна работа, например онлайн. Близък човек, ще ви даде много мъдри съвети, така че не се отказвайте от помощта му.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Възможно е да бъдете шокирани от това, което, ще узнаете за себе си и за избраника си. Ако сте мъдри и реалисти, не трябва да вярвате на клюки. По-добре се научете, как да отвръщате - бързо и уверено. Шефовете, могат да ви изпратят на дълго пътуване, където, ще имате възможност да обмислите всичко и да анализирате ситуацията.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

От сутринта трябва да си направите план за действие, за да се справите с всичко. Борете се с потиснатото настроение или в крайна сметка, ще попаднете в лапите на депресията. Вечерта е възможна приятна среща, която ще ви принуди да промените начина си на мислене, по най-важните неща. Дайте воля на въображението си, в творческите проекти.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, е благоприятен ден, да помислите за себе си и външния си вид. Отделете време и отидете на шопинг за нови дрехи или посетете салон за красота. Ако получите предложение за нова работа, не се съгласявайте веднага. Няколко дни, за обмисляне, ще са достатъчно, за да вземете съдбоносното решение.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не трябва, да игнорирате съветите на близък приятел. Не си мислете, че само се меси в личния ви живот. Възможно е просто да има повече житейски опит и искрено желание да ви помогне. Тези, който имат бизнес, при нужда е по добре, да се обърнат към специалисти, отколкото да разчитат на случайни съвети.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, някой може да ви провокира с действията си. Естествено, не е необходимо да се съгласявате, но и да се съобразявате с такова лице, не трябва. Може да чуете много ласкави думи за себе си, от лице, което ви симпатизира. Вечерта е идеална за посещение на роднини, както и организиране на семеен празник.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес не трябва да тръгвате на дълъг път, ако не искате да се окажете в неприятна ситуация. Изберете спокойната обстановка, топлото общуване с близките си хора и интелектуален труд. Също стойте на дистанция от тези, на които нямате доверие и не симпатизирате. Интуицията ще ви покаже, кой ви е приятел и кой не.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не трябва да копаете ров другиму, в противен случай сами ще паднете лесно в него. По-малко придиряйте на колегите, които не разполагат с такъв богат професионален опит като вас. Вечерта, се очаква романтична среща с човек, чиито разположение, преследвате повече от месец.

 

Станете почитател на Класа