Патрисия Каас води тайнствен танцьор

Една от най-известните французойки и един от най-успешните френски гласове в света, Патрисия Каас, ще дойде за първи път в България по покана на „Болкан Ентъртейнмънт“. Звездата ще направи концерт в зала 1 на НДК на 12 юни (петък). Нашата дата е част от световното турне на певицата, посветено на последния й албум Kabaret, издаден в края на миналата година.
Като истинска френска дама, звездата държи на марковата минерална вода, която ще бъде в изобилие в съблекалните й. Там също така тя е поискала да има кокетна масичка за кафе, заредена освен с ободряващи напитки, така и с мед вместо захар. В обедното меню на Каас и екипа й ще има изобилие от зеленчуци, основно ястие с телешко, сирена и плодове за десерт. Вечерята ще съдържа само леки предястия.
Звездата е помолила организаторите да осигурят перфектни преводачи от френски за музикантите и целия си технически екип (над 20 души). Самата тя, разбира се, говори прекрасно и английски. А освен нея и бандата, на сцената на зала 1 в петък ще танцува и енигматичен танцьор. Всички, които са ставали свидетели на концерт на примата, гарантират, че шоуто й е поднесено с много стил, финес и страст.
Патрисия Каас е световноизвестна със своя уникален стил, микс между поп, джаз и шансон. От своя дебют през 1988 с албума Mademoiselle chante до днес тя е продала над 16 милиона копия от своите албуми. През 2002 Каас дебютира и в киното във филма "И сега, дами и господа" на Клод Льолуш, в който си партнира с Джеръми Айрънс. Тази година Патрисия Каас представи Франция и на конкурса за песен „Евровизия“.
Новият албум Kabaret съдържа 12 композиции, представени като едно вълшебно и красиво пътуване между Берлин, Париж и Буенос Айрес.
През годините на своята бляскава кариера Патрисия Каас е получила безкраен списък от награди, от „Откритие на годината“ до „Най-добър френски изпълнител на годината“ и „Най-продаван френски артист в чужбина“.

Станете почитател на Класа