Звезди защитиха Берлускони

Актриси и телевизионни звезди се хвърлиха да защитават италианския премиер Силвио Берлускони след поредната порция скандални разкрития за него, съобщи британският в. "Таймс".
Следващата седмица на италианския книжен пазар ще бъде пусната книгата "Ние, момичетата на Силвио", чиято авторка е 32-годишната Елиза Алоро, бивша служителка в една от телевизиите на италианския премиер. В изданието с формата на дълго писмо, адресирано до съпругата на Берлускони Вероника Ларио, Алоро споделя, че премиерът е неизчерпаем източник на мъдрост. "Винаги съм смятала, че общуването с него е като дар от Бога", допълва тя.
Елиза Алоро пише, че всички звезди от шоубизнеса, които се ползвали с вниманието на Берлускони, както и онези, които му гостували във вилата на остров Сардиния, го наричали "татенце". Това било кодово име, в случай че разговорите по телефона между момичетата и Берлускони се подслушвали.
Друга красавица, 30-годишната Има ди Нини, звезда от риалити шоу по телевизия "Медиясет", отрича по време на партитата във вилата на Силвио Берлускони да са се случвали скандални неща. Хората танцували, слушали музика и разговаряли, а италианският премиер винаги се държал като джентълмен и показвал на гостите голямата си градина. "Той е експерт по ботаника", допълва тя.
За скандали във вилата на премиера заговори пръв италианският папарак Антонело Дзападу, който направил стотици снимки на последното парти във вилата на Нова година. Дзападу разказал пред медии, че на някои от снимките се виждали полуголи момичета, а на други как гостите идват с държавни самолети.
Берлускони присъства преди дни на военен парад в Рим по повод италианския национален празник и беше посрещнат с бурни аплодисменти, което показва, че скандалите не накърняват репутацията му. Той използва този повод, за да каже, че няма да обяснява пред парламента какви са отношенията му с Летиция.

Станете почитател на Класа