Седмата сватба на слушатели от Авантюра е вече факт!

 Седмата сватба на слушатели от Авантюра е вече факт!

Евелина и Георги са щастливците, които събота на 10-ти юли казаха своето „Да!” за цял живот. Те са седмата двойка сключила брак, след запознанство в Авантюра. Тяхната първа среща се е състояла на 8-ми май 2008-ма година на парти Авантюра в Plazza Dance Center, проведено с подкрепата на френската козметика Bourjois. Двамата участвали онлайн в играта „на шега”. След като се запознали в заведението, авантюристите се харесали и от тогава са заедно. Две години по-късно затвърждават своята обич със законен брак.

Пищната сватбената церемония, на която присъства и екипа на радио Романтика, се проведе в София. Тържеството беше много емоционално за всички роднини и гости, изпълнено с различни традиционни ритуали.

Евелина и Георги са седмата двойка, сключила брак след запознанство в предаването Авантюра. Любовната игра на радио Романтика започва излъчване на 14-ти февруари 2003-та година. През своята история предаването е запознало хиляди двойки на над 150 организирани партита.

Целият екип на радио Романтика желае на младото семейство - искрата на любовта никога да не угасва в сърцата им, а съвсем скоро да посрещнат щъркела в дома си! :)


 

Станете почитател на Класа