Нешка Робева: Всички сме наясно, че сигналите на Бареков са истина

Всички сме наясно, че голяма част от сигналите на Бареков са истина.

Това заяви треньорът Нешка Робева по Нова телевизия, поканена да разкаже какво ново е научила за лидера на ББЦ през последните дни.

„Вие наясно ли сте откъде идват вашите пари, парите на вашата медия?", попита тя водещите Ани Цолова и Виктор Николаев, които отговориха едновременно: „От реклама", отговор, който Робева прие с усмивка и съмнение. 

„Бареков бил авторитарен, го обвиняват някои, а Бойко как ни управляваше, потупвайки премиера по главата!, запита риторично тя.

Според нея, ако Бареков я е приел като морален гарант и съветник, тя е щяла да го посъветва как да действа. Нешка Робева и нейната трупа от гимнастички бяха част от предизборното турне на България без цензура.

Робева обясни, че що се отнася до въпросите за финансирането на партията на Николай Бареков, твърденията трябва да се докажат - така както и верността на сигналите за Бойко Борисов.

Ангел Славчев беше всеки ден до мен и ми казваше колко много ме е уважава. Ако е така, трябваше още тогава да стане и да каже, че има принципи,

каза тя за поведението на отцепника от ББЦ.

Станете почитател на Класа