Македонци отправиха смъртни заплахи към Каракачанов

Писмо със заплахи за живота си е получил председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, съобщиха от пресцентъра на партията. То е от името на „Македонска патриотска гарда", която е ултра-тайна организация, състояща се от специалисти от македонските спецслужби и от армията на паравоенните структури, както представят сами себе си, обясняват от ВМРО.
Текстът е написан на литературен български език, пощенското клеймо е от гр. Гевгели, Македония. Писмото със заплахи не е първото, което Красимир Каракачанов получава, а този път в него се споменават имената на българските президент, премиер и външен министър с предупреждение „...в Македония никога повече да не идват и антимакедонците Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Николай Младенов, Волен Сидеров..."
Според лидера на ВМРО, „не може македонската държава да иска от нас подкрепа за еврочленството си, а в същото време група, боравеща със секретна информация, която произлиза от македонските специални служби, да отправя заплахи към министър-председателя и президента на Република България". Председателят на ВМРО подчертава какви трябва да са категоричните български изисквания към Македония, за да я подкрепим за ЕС - спиране на езика на омразата, спиране на терора над македонските граждани с българско самосъзнание, реформиране на македонските служби, прекратяване на финансирането на сепаратистки групи, общ прочит на историята.

 

Станете почитател на Класа