Адвокатът на Тръмп: Руската връзка ще се взриви в лицата на разследващите

Адвокатът на Тръмп: Руската връзка ще се взриви в лицата на разследващите
  • Автор:  Епицентър.бг
  • Дата:  
    10.08.2018
  • Сподели:

Единствената намеса по време на руското разследване е това, че разузнаването е използвало досието на Кристофър Стийл срещу Републиканската партия, казва Рудолф Джулиани

Адвокатът на президента на САЩ Доналд Тръмп Рудолф Джулиани предрече, че разследването за руската намеса на изборите в страната, предприето от специалния прокурор Робърт Мюлер, ще рикошира обратно към него, пише Washington Examiner, цитиран от Фактор.

„Фитилът на случая няма да изсъска. Той ще се взриви в лицата им", заяви Джулиани по време на гостуване в телевизионния канал „Фокс Нюз", коментирайки разследването. Той допълни, че единствената намеса по време на руското разследване е това, че разузнаването е използвало досието на Кристофър Стийл срещу Републиканската партия.
Според бившия кмет на Ню Йорк разследването на Мюлер е корумпирано и представлява „един обърнат „Уотъргейт", защото в случая не президентът е корумпиран, а разследващите го, цитира "Фокус".

„Може ли изобщо да стане по-лошо? Това е напълно нелегитимно разследване, основано на доклад, на досие, платено от Хилари Клинтън и Демократическата партия, което е истинската намеса", допълни Джулиани.

Прочетена 235 пъти

Станете почитател на Класа