РЗС ще подкрепят Бюджет 2010

ГЕРБ може да разчита на пълната ни подкрепа за Бюджет 2010 , заяви лидерът на РЗС Яне Янев, в кулоарите на парламента.
От партията считат , че той е годишната финансова конституция на всяко управление. В понеделник или вторник следващата седмица те ще имат работна среща с министъра на финансите, за да обсъдят различните финансови пера, заложени в бюджета за секторни политики. Янев оповести, че днес той и Димитър Абаджиев са имали среща с Бойко Борисов, за да говорят за по-добра комуникация между ГЕРБ и РЗС. Те са информирали министър - председателя за два сигнала за корупция. Става въпрос за административни нарушения в областта на националната сигурност и икономическата област. Без да уточни на какво ниво са те и кои са замесените, след срещата с Борисов Янев останал с впечатление, че ще последват дисциплинарни уволнения на един или двама високопоставени служители.
Ние трябва да пазим нашето политическо партньорство като зеницата на окото си, е казал по време на срещата Бойко Борисов за контактите си с РЗС.
Янев съобщи че очаква финансовия министър да разсекрети подписаните три договора с "Краун Ейджънтс" , защото в тях има признаци на лобизъм., търговия с влияние и ощетяване на бюджета.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа