СмЕни ударението и гОтово

СмЕни ударението и гОтово
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.07.2019
  • Сподели:

Неделя. Не можете да ме разубедите, че 5G мрежата не уврежда мозъка на гълъбите. Баш така си е! Вие не забелязвате ли колко гълъбови мозъци споделят смъртоносна информация по темата?! Аз не го разбирам тоя технологичен напредък, честно ви казвам. Ако зависеше от мен, щях да инвестирам в мрежа, която трепе комари.

По Бай Тошовo време нямаше такива работи. В преноса на информация всичко беше далеч по-сигурно. Искам да кажа, че целият трансфер на данни минаваше през Държавна сигурност. KGB системата все още е далеч по-бърза и ефикасна от 5G, замислете се. Ама и гълъбите май бяха други. Носеха мир. Тия сега само акат по колите.

 

.

 

Понеделник. Среща при премиера на футболните фактори. Разбраха се да не се купуват мачове. И това ми било бизнесмени! Сега стоката на продавачите ще залежава на безценица по терена.

Иваниандрей пак са в сблъсък. Кампанията им за насърчаване на раждаемостта срещна неочакван контрацептив. Феминистките викат: когато нарисувате по-красив сперматозоид и не говорите за тигани, тогава пак опитайте да ни минете. Ама пак няма да ви пуснем. Жени по сутиени напомнят, че майчинството не е шега работа; истинска мъка е. Защо не предупреждавате, че гърдите увисват?

Пък и децата не са стока. Прави са, то кое ли е стока у нас. Даже футболът вече не е.

И Биляна Дол е феминистка. Разкара Валери Божинов, че нейното тяло си е нейно, а не като неговото, което било и на други. Апропо, Валери е страхотно лице и за двете страни в кампанията. Хем насърчава раждаемостта, хем е страхотен тиган. Малко ми е мъчно, че е сам, но едва ли ще е дълго. Те всичките му гаджета са от един дол билянки.

Вторник. Левски представят новите си екипи. На гърдите пише 7777. Много странна чашка. Не знам това да го събираме ли трябва, да го умножаваме ли или да се упражни как се пишеше тая цифра, че я позабравиха играчите? При всички положения си личи, че математик е спонсор.

Иначе споменавам чашките, защото продължават да са тема. Жените масово си ги мерят. На никоя не прави впечатление, че цялата измервателна система е порочна. Съдържанието е важно, бе, момичета, не формата. А и доста мъже ще ви кажат, че това няма значение. След третата чашка всеки бюст е окей. И последно по темата - телата на мъжете също са си техни и ще правят с тях каквото искат, особено ако друг не проявява интерес.

Знам, че звуча объркващо. Като българския Мистър Гей Европа съм, дето развява трикольора. Хем либерално донемай къде, хем една идея консервативизъм се демонстрира. Но така де, бройте ме за феминист на чашка.

Сряда. Бойко е в обяснителен режим. Оправдава се на сърбите: кога сме се карали с вас, вика? Не знае явно за Валери и Биляна. Не знае и какво значи на сръбски „карам", ама иначе ово е върл полиглот.

СмЕни Ударението и гОтово. Онази феминистка - сръбския премиер - също се прави на ударена. Обаче в крайна сметка се изяснихме. Сега всички знаят, че нашата външна политика ни се кара, ни се води.

Иваниандрей също се налага да се обясняват. Дебатът около тая кампания е полезен, разправят. Нищо чудно да увеличи раждаемостта. На тъпи слогани и лозунги, най-вече.

Иначе разкарахме машинното гласуване, да ни се маха от главата. Какво ни карат да се роботизираме, не стана ли ясно, че технологиите вредят на пиленцата. Ръчно ще броим, не ни се четат упътвания за електроуреди.

Аз съм щастлив обаче, че все още не сме въвели броенето на око. Макар че при нас следващата стъпка в развитието ще е най-вероятно броенето на ум.

Четвъртък. Чакаме класирането. Вие какво писахте като желания? Стискаме палци, дано уцелим от раз с резултатите. За първенството говоря, Ефбет лига. Вие да не би за седмокласниците да си помислихте? То и там лотарията е спонсор, но има и известна надежда за втори тото шанс. Че и трети даже. Ама на мен думата ми е за футбола. Ето защо значи се разбрахме да не купуваме мачове предварително. Ще прецакаме коефициентите.

Не знам майка ти какво мисли за тиганите и бебетата, но много ще я зарадваш с точен резултат на Славия - Царско село, в едно с обръщалките.

Колата на проф. Минеков е изгоряла нощеска. Ей, и с това шега не бива, оставете майтапа. В какви времена живеем! И в какви квартали! Той смята, че е заради антиправителствено говорене и сега е моментът да кажа, че лично аз нито кола имам, нито една лоша дума за правителството съм казал. Това е посланието ми към мафията. Иначе имам някои много дразнещи съседи, които паркират на мое място.

Петък. Пак гледам клипa с хотелиера, дето падна по задник пред чужденците. Тръгнал нашият да рита телефона на едната туристка, ама това да не е Ефбет лига, че да успее с шута.

После интернет отвърна на удара. При това сме все още на 4G. При 5G мрежата този щеше да е умрял. Като целия туристически сезон. Имаме ли някаква кампания да не насърчаваме раждаемостта баш на такива нашенци?

Само да не принудите премиера сега да се обяснява и на израелците, че там ударенията са по-сложни.

Фолксваген избра да строи завод в Турция, не у нас. Варум бе, джанъм?! Ние всички сме саркастично посърнали, все едно до един щяхме да монтираме спойлери в тоя завод. Я стига! Тая работа не е за нас. Нашата сила не е в производството на коли, а в препродажбата им.

Събота. Пак ли кампания съзирам?! Отново за увеличаване на прираста, ама тоя път на туристи. Родното море не било демоде. Ама кой е казал нещо за морето бе, ние за хотелите от бетонно-каменната ера говорим и за обслужването от питекантропи.

Иначе, исторически погледнато, всички морета наоколо малко или много са наши. От Аспарухово време българинът е свикнал да пътува. Ако не беше така, още щяхме да висим по каспийските плажове.

Кобрата и Андреа се разделили. Иваниандрей пак останаха нечути. Вместо да се множат по полов път, нашите организми тук се отдават на делене. Прекалено млада била за омъжване момата, прекалено стара за детски игри. Още една феминистка, която не вижда нищо забавно в децата. Поне няма да я мислим откъм чашка нея. Напълно подкрепям да си показва сутиена, стига да не пее.

 

 

Драго Симеонов

Прочетена 315 пъти

Станете почитател на Класа