Vivacom пуска новия смартфон Huawei nova 9 SE в комплект с безжични слушалки

Vivacom пуска новия смартфон Huawei nova 9 SE в комплект с безжични слушалки
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.03.2022
  • Сподели:

С множество възможности за креативно видео и фото заснемане, смартфонът е идеален за създаване на перфектни кадри през деня и нощта

 

 

Vivacom вече предлага новия смартфон Huawei nova 9 SE. Моделът се отличава с впечатляваща 108 MP камера, възможност за заснемане на страхотни нощни снимки и множество опции за създаване на креативно видео съдържание. Той е достъпен в търговската мрежа и в онлайн магазина на телекома, а първите клиенти, които го закупят до 03.04.2022 г., ще го получат в комплект със стилните и компактни безжични слушалки FreeBuds 4i.

 

 

Huawei nova 9 SE впечатлява с четворната си задна камера, чиито основен сензор е 108 MP. Отзад са разположени също един 8 MP ултраширокоъгълен сензор, един 2 MP макро и един 2 MP сензор за дълбочина. Селфи камерата е с резолюция 16 MP.

 

 

Смартфонът разполага с множество възможности за креативно видео заснемане и поддържа Dual-View видео заснемане с основна и предна камера, подходящо за стриймъри, инфлуенсъри и други креативни професии. Освен това той е оптимизиран за снимане през нощта и позволява създаването на много качествени нощни снимки.

 

 

Дисплеят на модела е IPS LCD с диагонал 6,78 инча и съотношение към корпуса 89,5 процента. Рамката му е изключително тънка – едва 1,05 мм. Резолюцията на екрана е 1080 х 2388 px. Телефонът е с размери 164.6 x 75.6 x 7.9 мм. и тежи едва 191 грама. Батерията му е литиево-полимерна с капацитет 4000 mAh. Моделът поддържа 66W бързо зареждане.

 

 

10

 

 

За потребителите на Huawei nova 9 SE в България компанията предлага още една екстра - 12-месечна застраховка на дисплея. Тя важи за всички нови телефони от този модел, които са закупени в периода от 23 март до 23 юни. Застраховката трябва да се активира в приложението My Huawei, в рамките на 30 дни след активиране на самия телефон.

 

 

Huawei nova 9 SE се предлага на цена от 22,98лв. на месec при покупка на изплащане за 24 месеца, в комбинация с 2-годишен абонамент за мобилен план Unlimited 50.

Станете почитател на Класа