МАЙКРОСОФТ БЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВЯ INDEED WE CAN 2015

Koмпанията стартира поредицата от технически конференции INDEED през 2013 година и поради големия интерес изданието този октомври ще е с разширен формат

 

Майкрософт България анонсира техническата конференция INDEED WE CAN, която ще се състои на 20-21 октомври 2015 година в кино Арена Младост. Конференцията е част от поредицата INDEED, която бе обявена от компанията през 2013 г.
„Свидетели сме на сгъваеми дисплеи, на гласови персонални помощници, самоуправляващи се коли, дрони, способни да уловят комар, „умни" домове, 3D изображения, с които незряща майка може да „види" нероденото си дете, холограмна реалност и още много технологични чудеса, които до вчера бяха само част от холивудските продукции. Нямаме време за губене. Защото бъдещето е днес," каза Венцислав Попов, мениджър „Платформи за разработка" към Майкрософт България. „Затова интересът към конференциите от поредицата INDEED расте с всяко следващо издание. През октомври сме предвидили доста по-разширен формат и възможност за участие на над 1 000 любители и ползватели на технологиите," допълни той.
Регистрацията за събитието вече е отворена на: www.indeed.ms и най-нетърпеливите участници могат да се възползват от ранната регистрация до 15 септември. Сред основните теми на конференцията ще са най-новите корпоративни IT решения, последните иновации на Windows 10, облачните решения, най-новите инструменти за управление и внедряване, както и всички технологични тенденции, които вече са на път да станат част от ежедневието ни.
Лекторите на INDEED WE CAN ще представят последните технологии в реална среда, демонстрирайки сценарии и проекти в три теми: INDEED WE CAN DO BUSINESS; INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE; INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE. В рамките на конференцията редица български и международно утвърдени експерти ще представят с практически упражнения тенденциите в облачните услуги и Windows 10.
ПАНЕЛ INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE. В няколко паралелни трака лекторите на INDEED WE CAN ще покажат с практически демонстрации вълнуващите проекти, които можете да реализирате с помощта на облачните услуги, Windows 10 и въображението си. Разработчиците ще могат да се запознаят с последните технологии и иновативни проекти, а IT специалистите ще научат как те са били имплементирани в реална среда.
ПАНЕЛ INDEED WE CAN DO BUSINESS. По време на конференцията участниците в този панел ще разберат кои са най-новите корпоративни IT решения, какви са иновациите в Windows 10, ще разберат за облачните решения, които завинаги промениха статуквото на бизнес комуникацията, ще разгледат най-новите инструменти за управление и внедряване, както и всички технологични тенденции, които вече са на прага на техните офиси.
ПАНЕЛ INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE Какви са предизвикателствата пред публичния сектор? Как да разчитаме на бърза и безопасна продуктивност в облака? Кои са иновативните и облачните технологии, които се превърнаха в двигател на икономическия растеж по света? Международно утвърдените експерти на Майкрософт ще дадат отговор на всички тези въпроси като представят и най-добрите практики на държавите по света.
Конференцията се осъществява в партньорство с TELELINK, ASAP и MentorMate. Основен медиен партньор е Нетинфо.

Платформата INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди „Дни на Майкрософт", посветени на иновациите, създаването на контакти, информацията, предприемачеството, новите знания и развитието. Наименованието INDEED, от една страна, носи смисъла на израза „в действие", а от друга – е събирателно за основните ценности на компанията: Innovation, Networking, Data, Entrepreneurship, Education, Development.

За Майкрософт
Основана през 1975 година, Майкрософт (Nasdaq "MSFT") е световен лидер в развитието на софтуер, услуги и решения, които помагат на хората и бизнеса за пълна реализация на техните възможности.

 

За Майкрософт България
През 1999 година Майкрософт открива свой офис в България. Майкрософт България е най-големият частен инвеститор в българското образование с годишни инвестиции от над 200 000 долара в проекти, насочени към професионално развитие на учители, иновативни училища, онлайн платформа за комуникация и сътрудничество, подкрепа за успешна кариера на млади хора. Сред най-успешните проекти на компанията в областта са Imagine Cup, DigiGirlz, Bizspark, DreamSpark, Office365 за EDU и други.

Станете почитател на Класа