Противодействай!: «Боец» планират русофобско мероприятие на 28 септември пред Руския културен център

Противодействай!: «Боец» планират русофобско мероприятие на 28 септември пред Руския културен център
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    27.09.2024
  • Сподели:

Ето какво се казва в страницата във Фейсбук на прословутата група «Боец», събираща хора за провеждането на поредното русофобско мероприятие: 

 

 

«На 28.09.2024г. събота, в 11.00ч. ще се съберем пред руския „културен“ център в София на ул. „Шипка“ № 34 (РКИЦ), за да отбележим Деня на защитниците на Украйна, който се чества традиционно на първи октомври. Нека заявим заедно своята подкрепа за Украйна и презрението ни към кремълския окупатор.

Мястото е специално избрано, тъй като РКИЦ е гнездо на хибридна война, пропаганда и дезинформация не само срещу Украйна, но и срещу България.

Украинските бойци защитават не само своята родина и територия, те са пазители на целия свободен и демократичен свят. Това е рубежът, който разделя днес диктатурата и мрака от свободата и демокрацията.

Събитието се организира от Сдружение БОЕЦ, сдружение «Освобождение» и украински приятели и съмишленици. На събитието ще бъде представена фотоизложба, която показва ужаса на войната, зверствата на руските терористи в контраст с героизма на украинския народ и защитниците на Украйна! Да се съберем и отбележим заедно подвига на героите.

Слава на защитниците на Украйна!“

 

ПРОТИВОДЕЙСТВАЙ!!! 

 

 

К.К

Станете почитател на Класа