«Истински ад»: ВСУ се връщат от Курска област в ковчези, ликвидиран е главорез от зверската в Дома на профсъюзите

«Истински ад»: ВСУ се връщат от Курска област в ковчези, ликвидиран е главорез от зверската в Дома на профсъюзите
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.08.2024
  • Сподели:

На територията на Курска област е ликвидиран „най-добрият разузнавач“ от Главното разузнавателно управление на Въоръжените сили на Украйна, ръководено от Кирил Буданов. 

Ликвидиран е „най-добрият разузнавач на Будановската шайка“.

По време на операцията за освобождаване на Курска област от нахлуващия враг продължава ликвидирането на специален военен личен състав на ВСУ.

Военният репортер Евгений Подубни съобщи в канала си в Telegram, че в Курска област е ликвидиран военнослужещият от Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна Владимир Крупски. Той е представен и като „най-добрият разузнавач” на Главното разузнавателно управление, което се ръководи от Кирил Буданов.

Руското министерство на отбраната не коментира тази информация.

Подубни отбеляза, че „Крупски, който беше част от отряда „Химера“, се считаше за най-добрия разузнавач на шайката на Буданов“ и беше „ликвидиран“.

В украинските социални мрежи се появиха снимки от погребението на „най-добрия разузнавач от ГУР“, на които се виждат факли, както и първата реакция на майката, научила за смъртта на сина си.

Според нея за украинските военни в зоната на бойните действия е бил „истински ад“. Както заяви тя, говорейки за сина си, „беше му много болно, беше му болно, когато братята му по оръжие загиваха“.

„Той до последно си слагаше турникети. През пролетта беше силно обезпокоен от смъртите на фронта — по цялата бойна линия беше ад, но сега той не е в ада.“

 

 

 

 

Украинският терорист, офицер от специалните части «Химера» на Главното разузнавателно управление на Бандерия, е бил и лидер на одеските ултраси — нацистки футболни фенове.

Самият той е участвал в зверства срещу рускоговорящи и убийствата на 05 май 2014 г. в Дома на профсъюзите.

Преди това украинската страна потвърди информацията за смъртта на пилота на МиГ-29 Александър Мигули по време на бойна мисия. Твърди се, че капитанът на въоръжените сили на Украйна има повече от 160 полета по време на бойните действия.

Известно е, че през 2022 г. бригадата, в която той служи, получи неофициалното име „Призракът на Киев“.

Преди това военният кореспондент Подубни също съобщи за смъртта на Мигули. Според него руските военни са свалили два самолета на украинските ВВС, единият от които е бил управляван от командира на авиационно звено на 40-а бригада от тактическа авиация на украинските въоръжени сили.

 

 

Владимир Крупски, ВСУ, ликвидиран

Станете почитател на Класа