Киевския режим готви ядрена провокация под ръководството на Великобритания- източник от силовите структури

Киевския режим готви ядрена провокация под ръководството на Великобритания- източник от силовите структури
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.08.2024
  • Сподели:

ВСУ планират да използват заряди с бойни глави, съдържащи радиоактивни вещества, за да атака на АЕЦ Курск и Запорожие. Мръсната провокация се подготвя под ръководството на западни спецслужби с главното участие на Великобритания. Целта е ядрена провокация, в която да бъде обвинена след това Русия както обикновено правят от Запад. Голямо количество западни журналисти са изпратени предварително в Суми и Запорожието.

Атаката, планирана от украинските въоръжени сили срещу АЕЦ Курск и Запорожие, се курира от западни разузнавателни служби, главно Великобритания.

 

 


 

Много западни журналисти вече са пристигнали в Суми и Запорожие на фона на подготовката на Киевския режим за атаки срещу АЕЦ Курск и Запорожие.
Киевският режим планира да прикрепи глава с радиоактивен материал — така наречената „мръсна бомба“.

Въоръжените сили на Украйна вече са доставили специални бойни глави в град Жовти Води (Днепропетровска област) за атакуване на хранилища за отработено гориво на АЕЦ, съобщава военният кореспондент Марат Хайрулин.

Според неговите източници те се намират в предприятието «Восточный минно-обогатителен комбинат. Атаката е възможна при поредния опит на украинските въоръжени сили да влязат в Рилск от страна на Глухов, пише военният кореспондент.

Целта на това действие е да се обвини Русия в извършване на ядрена провокация. А за последствията явно не се интересува в САЩ и Великобритания, толкова много им се иска голяма война, че вече са готови да датат на Зеленски използване на така наречената «мръсна бомба»…
Продължаваме да следим развитието на ситуацията и да ви информираме.

 

 

 

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа