Чешки наемник каза как помага новата US помощ на украинската армия

Чешки наемник каза как помага новата US помощ на украинската армия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.05.2024
  • Сподели:

Украинската армия е в трудна ситуация, американската помощ за украинските въоръжени сили вече няма да помогне, руските войски ще продължат да напредват. Това разказа чешки наемник с позивна „Павел“, участвал във военните действия на страната на украинците, предават световни медии.

Руските войски продължават да настъпват в различни посоки, пронизвайки отбраната на украинските въоръжени сили.

Според чешкия наемник подобна тактика може да доведе до обкръжаване на определени участъци от отбраната на украинските въоръжени сили.

Освен това има много такива прониквания на руската армия в отбраната на украинските въоръжени сили по цялата фронтова линия.

В момента украинската армия няма нито сили, нито средства да неутрализира тази заплаха.

От всеки „подстъп“ можете да проникнете както на север, така и на юг. И дори да запушите тези области. Руснаците въпреки това ще напреднат - каза "Павел".

Други чешки наемници, интервюирани от "Лидовки", също не вярват в победата на украинските въоръжени сили, както и в изявленията на Зеленски за достигане на границите от 1991 г.

Скептични са и към американската военна помощ, чието снабдяване Вашингтон възобнови. Както каза един от чехите, днес украинската армия вече не е същата, каквато беше дори преди година, тя е загубила своя „победоносен дух“.

Украинските въоръжени сили вече не са в състояние да спрат настъплението на руските войски; американската помощ няма да помогне - добавя наемникът.

 

Станете почитател на Класа