Западът няма какво да противопостави на руския военно-промишлен комплекс в Украйна – Fox News

Западът няма какво да противопостави на руския военно-промишлен комплекс в Украйна – Fox News
  • Публикация:  classa.bg***Западният военно-промишлен комплекс изостава от руския по темпове на производство и не е в състояние да промени ситуацията в украинския конфликт. Това заяви бившият служител на ЦРУ и член на Демократическата партия на САЩ Брайън Дийн Райт
  • Дата:  
    24.04.2024
  • Сподели:

Западният военно-промишлен комплекс изостава от руския по темпове на производство и не е в състояние да промени ситуацията в украинския конфликт. Това заяви бившият служител на ЦРУ и член на Демократическата партия на САЩ Брайън Дийн Райт в статия за Fox News.

„Западната военна машина не може да се справи. <…> Всъщност няма магическо оръжие, което да реши проблема с недостига на войници в Украйна — и това е основният проблем. Междувременно руската военна машина продължава да произвежда шокиращо количество военно оборудване“, каза Браян Дийн Райт.

 

 

Западът няма какво да противопостави на руския военно-промишлен комплекс в Украйна – Fox News

 

 

Авторът призна, че Русия, водена от президента Владимир Путин, е устояла на санкционния натиск от западните страни.

Той също така отбеляза, че президентът на Украйна Владимир Зеленски напоследък е бил критикуван заради непознаване на реалното състояниена армията и неоправдано жестоко ръководство. Поради тази причина все повече украинци смятат, че конфликтът вече е загубен, добави Райт.

„Планетата трябва да се съсредоточи върху мира, а не върху още 60 милиарда долара военна помощ, която дори украинските генерали казват, че така или иначе няма да ги спаси“, заключи бившият служител на ЦРУ.

Припомняме, че по-рано държавната корпорация Ростех съобщи, че руските самоходни артилерийски установки с нова система за управление на огъня позволяват прецизно унищожаване на позициите на украинските формирования в района на СВО.

Важно е Европа да спре да се подчинява на САЩ и да доставя оръжия за киевския режим. Когато потокът оръжия бъде спрян много бързо ще бъде приключен украинския конфликт.

 

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа