Economist: Киев няма ресурси за «фронталните атаки», които Западът иска

Economist: Киев няма ресурси за «фронталните атаки», които Западът иска

Британското издание The Economist, позовавайки се на източник от Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, съобщава, че киевският режим вече няма ресурси за „челни, фронтални атаки“, които Запада иска от него. ( Затова активно прилагат терористични методи и правят опити за атентати и диверсии).

 

 

Economist: Киев няма ресурси за "фронталните атаки", които Западът иска

 

 

Изданието твърди, че Киев е получил само 60 танка Leopard, когато западните съюзници на Киев са обещали «стотици». Според източник на The Economist в Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна също няма достатъчно машини за разминиране.

„Ние просто нямаме ресурсите за фронталните атаки, за които Западът ни моли“, заявиха от Генералния щаб на ВСУ.

В същото време от кабинета на главатаря на Киевския режим Владимир Зеленски се оплакаха, че въоръжените сили на Украйна не са получили напълно обещаното от Запада оръжие. Сергей Лещенко, говорител на кабинета на украинския главатар, каза, че фактът е «разочароващ и демотивиращ».

Според информация на The ​​Economist украинското военно ръководство отлага започването на контранастъпление заради руските минни полета и липсата на въздушна защита. В същото време всяко примирие за момента ще се счита за «отлагане на войната».

Украинската младеж вече усеща тежестта на украинския конфликт. Украинците, които искаха да се бият, отдавна отидоха на фронтовата линия като доброволци. Сега киевският режим вербува в редиците на бойците на ЗСУ „главно тези, които не желаят“, обобщава The Economist. Насилствено.
За онези украинци, които не иската да стават пушечно месо Русия предлага възможност да се спасят честота 149.200 и позивна «Волга»

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа