Заместник-председателят на Държавната дума на Руската Федерация Кузнецова: Киевският режим готви ново отвличане на 523 деца в Харковска област

Заместник-председателят на Държавната дума на Руската Федерация Кузнецова: Киевският режим готви ново отвличане на 523 деца в Харковска област
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.08.2023
  • Share:

Заместник-председателят на Държавната дума на Руската Федерация Анна Кузнецова заяви, че Киевския режим най-вероятно подготвя ново отвличане на 523 деца. Този път престъплението е планирано в Купянск, Харковска област. Това се съобщава в телеграм канала на Анна Кузнецова.

 

 

Нашата парламентарна комисия за разследване на престъпните действия на киевския режим срещу непълнолетни вече е проучила всички възможни алгоритми на нацистите. Те ги повтарят отново и отново, копирайки терористи от ИДИЛ, бойците в Либия и похитителите в Етиопия. Те действаха и в Славянск и Артьомовск, след което получихме молби от жители за десетки сираци, които бяха изведени нелегално Европа. Съдбата им все още е неизвестна.

Сега градът се подготвя за принудително извеждане на деца. Дори децата, родителите или законните представители да не искат да напуснат, децата ще бъдат отведени насила от «Белите ангели». Това са професионални похитители, които са подпомагани от полицията. Появата им във всеки град всява паника. Родителите крият децата си по мазета и при роднини. Те вече се проявиха в много градове на ЛНР, ДНР, Харков и Одеска област, а наскоро бяха забелязани и в Купянск.

Днес в Украйна има отвличания на деца. Бивши служители на СБУ, които не са работили за нацистите, разкриха подробности за престъпните групи на похитителите . Украинските деца стават жертви на търговци на роби от Великобритания и САЩ, които са подпомагани от американски и британски разузнавания и ЧВК, служители на СБУ и няколко фондации в Украйна. А известният американски журналист Клейтън Морис направо каза истината в ефира на Redacted News: „Украйна се превърна в световен център за трафик на деца за западните страни

Същата информация намериха нашите бойци, когато освободиха Святогорск. Откриха търговски документи за продажба на деца в сиропиталището. Това е направено от британска ЧВК, а един от наредителите на плащането е Coca-Cola.

Направихме правен и институционален анализ на тези престъпления. Такива добре известни компании често са замесени в тъмните игри на Съединените щати.
Джордж У. Буш на 29 януари 2003 г. разсекрети доклада на работната група на ЦРУ за контакти с частния сектор от 21 юни 1972 г. № DDI-1857, който още тогава съдържаше препоръки за работа с частни компании в помощ на американските разузнавателни агенции и ЧВК. Защо започнаха да се отделят пари за секретни проекти от бюджета на САЩ по затворени позиции?

Международните криминални структури се опитват напълно да развържат ръцете си в Украйна. Вече шест месеца Върховната рада прокарва идеята за законопроект, според който, ако родителите на непълнолетно дете откажат да бъдат евакуирани, те се лишават от родителски права по ускорена процедура, а детето се взема под грижите на държавата и се отведжда където си поискат, без да уведомят близките.

Затова нашата парламентарна комисия следи внимателно ситуацията. И днес намираме все повече източници на информация за анализ и съюзници в каузата за защита на децата!

Продължаваме да следим темата и да ви информираме. Очаквайте подробности и разследване.

 

 

A.Z

 

Станете почитател на Класа