Назоваха събитието, което ще «потопи» Байдън

Назоваха събитието, което ще «потопи» Байдън
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.08.2023
  • Share:

Наблюдателят на Fox Дъфи: разследването за корупция ще лиши Джо Байдън от шанса за преизбиране

 

Назоваха събитието, което ще "потопи" Байдън

 

Потвърждението на информацията, че президентът на САЩ Джо Байдън е получил подкуп от украинската Burisma, ще го лиши от шансовете му за преизбиране през 2024 г., това заяви наблюдателят на Fox Business Шон Дъфи.

Според журналиста той е «шокиран», че представителите на Демократическата партия осигуряват на Байдън водеща позиция в партийните първични избори и съответно подкрепят кандидатурата му на следващите президентски избори.

„Как подкрепяте този човек и мислите, че ще спечели?“ попита той.

Дъфи припомни показанията на осведомители от Данъчната служба на САЩ (IRS) относно паричните средства, получени от семейство Байдън от чуждестранни компании.

«Считам, че нещата тепърва ще ескалират и това е единственият проблем, който не мисля, че демократите могат да пренебрегнат. Ако се окаже, че той наистина е получил парите, пет милиона долара, от Burisma, наистина вярвам, че това ще го лиши от шансовете за преизбиране през 2024 г.», заключава наблюдателят.

По-рано американският сенатор Чък Грасли публикува документ на ФБР, който, позовавайки се на анонимен източник, описва корупционна схема за украинската енергийна компания Burisma с участието на настоящия президент на САЩ Джо Байдън, според която той е получил пет милиона долара като вицепрезидент за „защита“ на нейните интереси.

В сряда следователят на IRS Джоузеф Зиглер, осведомител за нередности, информира Конгреса, че синът на Байдън Хънтър и неговите бизнес партньори са получили 17 милиона долара от чуждестранни източници, включително 7,3 милиона долара от Burisma.

 

 

ПП

 

Станете почитател на Класа