Скот Ритър: «Ако влезем във война днес, не можем да спечелим нито една битка»

Скот Ритър: «Ако влезем във война днес, не можем да спечелим нито една битка»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.07.2023
  • Share:

След многобройни доставки на оръжие за Украйна, Съединените щати са изчерпали запасите си до такава степен, че биха загубили във всеки хипотетичен конфликт, заяви бившият офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот Ритър. В YouTube канала Redacted той поясни, че реалните бойни запаси ще издържат само една седмица при такава интензивност на военните действия, каквато се случва в Украйна.

 

 

 

Скот Ритър: "Ако влезем във война днес, не можем да спечелим нито една битка"

 

Скот Ритър: За по-малко от месец Украйна изстрелва толкова, колкото ние произвеждаме за година. Това, което правим, за да ги поддържаме, е да се лишаваме от собствените си резерви, които се използват за поддържане на различни планове за действие при извънредни ситуации.

А това, което Пентагонът няма да ви каже, това, което президентът няма да ви каже, е, че ако влезем във война днес, не можем да спечелим нито една битка.

 

 

 

 

Искате ли да знаете защо? Нямаме боеприпаси. Чудите се се защо? Защото ги дадохме на украинците.

Като цяло, да, трябва да имаме минимум резерви в случай на непредвидени обстоятелства. Но тези непредвидени обстоятелства, както се оказва, се основават на погрешни предположения, на нереални темпове на артилерийските разходи.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа