«Ще се наложи да умрем»: Посочиха на Байдън ужасяващите последствия от подкрепата на Киев

«Ще се наложи да умрем»: Посочиха на Байдън ужасяващите последствия от подкрепата на Киев
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.07.2023
  • Share:

Конгресмен Грийн: Децата на американците могат да загинат заради позицията на Байдън за Украйна

 

 

"Ще се наложи да умрем": Посочиха на Байдън ужасяващите последствия от подкрепата на Киев

 

 

Заради позицията на президента на САЩ Джо Байдън за Украйна има риск от от гибелта на американци във войната с Русия, написа в Twitter конгресменката Марджъри Тейлър Грийн.

«Позор за нашите лидери, които са обсебени от спонсорирането и подклаждането на война и смърт на чужди земи, вместо активно да преговарят за мир. Ако Украйна бъде приета в НАТО, няма ли Америка да бъде твърде активна във войната с Русия?

Нима нашите собствени синове и дъщери ще се наложи да загинат в поредната безсмислена и чужда война?», попита американският политик.

Тя също така отбеляза, че американският народ не иска война с Русия и че Вашингтон трябва да се съсредоточи върху вътрешните проблеми на САЩ.

Републиканката Тейлър Грийн многократно се обявява против подкрепата за Киев. Тя също обяви намерението си да внесе в Конгреса законопроект за импийчмънт на Байдън за „нарушаване на конституционните задължения“.

По-рано съобщихме: US конгресмен: Украинската армия е нацистка

Членът на Конгреса на САЩ Марджъри Тейлър Грийн упрекна Владимир Зеленски за отмяната на изборите в Украйна и нарече украинската армия нацистка, тя публикува съответния пост в Twitter.

Така политикът коментира срещата на Зеленски с членове на международната работна група, която обсъди екологичните последици от украинския конфликт.

„Някак си всичко си идва на мястото, когато актьор, който всеки ден носи армейска зелена униформа, е изцяло финансиран от войнолюбците от САЩ, който току-що отмени изборите, контролира националните медии и има нацистка армия», написа тя.

По-рано съобщихме: Newsweek: «Украйна не е 51 –ят щат!» — Конгресменката Грийн заплаши Байдън с импийчмънт за помощта на Киев

Марджори Тейлир Грийн предложи да се започне процедурата за импийчмънт на Джо Байдън. Конгресменката обвини американския президент във факта, че той помага на Киев, докато страната му е препълнена със собствени проблеми, съобщава Newsweek.

„Джо Байдън ще бъде подложен на импийчмънт. Украйна не е 51 –ят щат!!! Имаме дълг от повече от 34 трилиона долари, хиляди нелегални имигранти нахлуват в границите ни ежедневно, а американците ги тровят в Източна Палестина (щата Охайо, бел. ред.). СТИГА!!! Байдън да подаде оставка !!!», призова Грийн в своя микроблог.

Newsweek се обърна към представителя на Грийн и Белия дом за коментари. Но изданието така и не можа да разбере дали конгресменката има някакъв план, с който тя ще постигне отстраняването на президента от длъжност, пише изданието.

 

 

К.К

Станете почитател на Класа