Анатемосан: Визитата на Зеленски в България се превърна в голям скандал

Анатемосан: Визитата на Зеленски в България се превърна в голям скандал
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.07.2023
  • Share:

Ами без да са ни питали нас народа кого да каним у нас, такъв «гост» като главатарят на терористичния режим в Киев не е добре дошъл. И знаейки това, властите назначени от САЩ бяха инструктирани да минимизират гневното посрещане от страна на българския народ.

 

Защото и на Козяк са наясно, че ние не искаме да даваме оръжие на световно известния просяк, който обикаля на турне из Европа с искане на пари и оръжия. Затова, когато предишния ден стана ясно, че се очаква пристигането на Зеленски, искането за провеждане на протес беше отхвърлено. Отделно, за хубав кадър за пред господарите от САЩ Бтв се подготвиха с клип, на който статисти ( възможно, украински бежанци) скандират «Зеленски» на влизането му в сградата на Министерски съвет. Един вид, да се покаже, че ние го чакаме тук като голям гост и  го посрещаме топло. Да ама не. Отделно цяла София беше парализирана, за да не може българите да си кажем думата по повод «госта». Надеждите на Зеленски да изиграе заедно с колегите си от американското правителство у нас на щастлива среща не се увенчаха с успех. Президентът Румен Радев също го попари, като му каза в прав текст, че не иска да дава наше оръжие, въпреки усилията на правителството максимално да изпълни разпорежданията от САЩ.

 

 

Анатемосан: Визитата на Зеленски в България се превърна в голям скандал

 

 

«…аз не приемам предоставянето на боеприпаси, особено от въоръжението на Българската армия. Аз като президент и главнокомандващ имам отговорности отбранителните способности на България да не отслабват“.

Иподякон Атанас Стефанов не се изплаши да изскочи пред кортежа на Зеленски и размахвайки кръст анатемоса главатаря на Киевския режим. Така той изрази крайното си възмущение от гоненията на православните в Украйна и най-вече от превземането на Киево-Печерската лавра.

 

 

 

 

„Зеленски убива нашите духовници и в Украйна, и в Русия! Анатема на всички фашисти! В Украйна изземат чудотворни икони от Лаврата, отиват на Запад при сатанистите. Анатема за всеки, който убива духовници, който изнася икони ”, каза духовникът.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа