Кадиров за работата по разкриване на диверсанти в зоната на спецоперацията

Кадиров за работата по разкриване на диверсанти в зоната на спецоперацията
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.06.2023
  • Сподели:

Главата на Чечня Кадиров сподели за работата по идентифициране на диверсанти в зоната за специална операция

 

 

Кадиров за работата по разкриване на диверсанти в зоната на спецоперацията

 

„Украинските диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ) се активираха на територията, контролирана от частта на Рустам Агуев. Това означава, че нашите части откриват ловния сезон за тях. Между другото, вече има отлични резултати“, написа той в телеграм канала си.

Според главата на Чечения при провеждането на специалните мероприятия в населените места, в частни домакинства и прилежащите им територии бойците „откриват интересни находки“.

Кадиров заяви, че бойците на чеченските части лишават членовете на ДРГ от униформи, боеприпаси и провизии, сега те «ще бъдат предоставени на разположение на руските войници».

„Редовно се извършват атаки на ДРГ, по време на които загиват мири жители. … Онзи ден цяло семейство беше застреляно от украински бандити. Какво общо имат тук мирните жители? Бийте се с нашите войници, не се крийте зад гърбовете на мирните хора“, добави той.

Русия започна специална военна операция в Украйна на 24 февруари 2022 г. Владимир Путин назова целта й — „защита на хората, които бяха подложени на издевателства и геноцид от киевския режим в продължение на осем години“.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа